Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Suliban állandó...

Mit csináljak? Suliban állandóan piszkálnak.

Figyelt kérdés
Megtudám magam védeni de nem akarok még egy évet napi verekedéssel tölteni. Van amikor megfordul a fejembe, hogy odamegyek és a asztal széléhez csapom a fejüket vagy megfojtom őket. Hozzájuk se szólok csak csendes vagyok és nem járok csavarogni ezért piszkálnak.
2010. jún. 10. 21:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

ja ha vannak ezek mellett normális barátaid, akkor ezeket szard le nagy ívből

előző voltam

2010. jún. 11. 23:47
 12/16 Funktasztikus ***** válasza:
engem néha szoktak de ink nem verek be nekik.....nyugodt vagyok pedig legszivesebben ugy szarrá verném az ilyeneket
2010. jún. 13. 22:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Már vége a sulinak nem?:S
2010. jún. 14. 08:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet , hogy későn írok , de mind1

Szóval én sulit váltottam több okból is : -Tanulás

- Új barátok

Én is egy községben(faluban) élek , és hidd el , hogy nekem ez a 4 év nagyon kemény volt. Már az első napon gyomorideggel jöttem haza , és ÉN MONDTAM KI! , hogy el akarok innen menni .. most egy jó kis gimibe járok , ahol el is fogadnak engem így , ahogy vagyok . Amúgy engem azért piszkáltak , mert hogy én egy kicsit kövérebb vagyok az átlagnál ...

Már 3 éve kiegyensúlyozott lelkivilágom van . :) Szerintem menj el a legközelebbi városba tanulni :)

És SZARD LE mások véleményét ...

14/F(és én se járok még csavarogni , pedig anyuék azt akarják , hogy menjek már valahova egy este , de én nem akarok :) )

2010. jún. 22. 11:46
 15/16 anonim válasza:
17%
Nos elolvastam a válaszokat, és aki azt írja hogy ne törődj vele meg megunják azok nem értenek hozzá. A piszkáláshoz pedig három ember kell: egy aki piszkál egy akit piszkálnak és egy aki igazolja azt aki piszkál. Az ilyen ügyek nem oldódnak meg maguktól. Azt ajánlom hogy verd meg őket de ne verd a fejüket az asztalba. Leginkább gyomorszájra menjen az ütés, ott nem tudják igazolni hogy megütötted, viszont ha már kaptál fejre, akkor oda is mehet az ütés. Illetve ha áll az illető és nem ütötted meg rúgd izomból combon vagy sípcsonton. Biztos a siker.
2010. dec. 23. 11:00
 16/16 anonim válasza:
én csak azt mondanám hogy hiába verné meg ezeket a "nagymenőket" másnap az összes hülye szar haverjával jön mert egyedül egy fostalicskányit sem ér....tehát inkább kérj segítséget és azt ajánlom amit előttem is írtak.ne idegesítsd fel magad rajta és inkább nevesd ki agy hasonló...PL -fú de ronda vagy erre te -hehehehe mit számít az neked vagy talán buzzi vagy hogy ennyre érdekel.... vacgy hasonló...bocs lehet hogy nem ez a legjobb példa
2011. máj. 12. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!