Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák! Ti mit szólnátok, ha...

Anyukák! Ti mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a 17-18 éves lányotok a neten ismerkedik?

Figyelt kérdés

Még nem volt barátja, nem jár bulizni, jó tanuló.

Mi lenne a reakciótok? Elengednétek a lányotokat találkozni a fiúval, akit a neten ismert meg? (20-21 éves)

2018. márc. 21. 20:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, tényleg nem volt még barátja, csak tudom, hiszen én vagyok a lány :D csak kíváncsi voltam hogy az anyák erre mit reagálnának... :D
2018. márc. 24. 15:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja jo sry csak mostansag ilyen anyas aggodos posztok felcsesztek az agyam minden teren de nyugodtan elmondhatod ez ma mar normalis
2018. márc. 25. 09:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mintha a barátnőm anyukája írta volna ki a kérdést :) Barátnőm 17 éves, egy 21 éves fiúval kezdett el beszélni, aki egy másik megyében lakik. Négy hónap beszélgetés után találkoztak először a barátnőm szalagavatóján, majd rá egy héttel összejöttek. Három hónapja vannak együtt, azóta ő is jár a fiúhoz. Szerintem anyuka jobban örülne, ha először a srác jönne hozzá.
2018. márc. 25. 13:16
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Én kicsit aggódnék szóval megkérdém hogy nyilvános helyen találkozzanak és mondja meg mikorra ér haza hogy tudjuk ha baj van, meg előtte skypeoljanak mert ott már nem elég egy kamu profilkép.
2018. márc. 25. 15:45
 15/15 anonim ***** válasza:
48%

En 12 eves koromban cseteltem a chat.hu-n folyton mindenfele fiukkal. Volt egy gyerek akivel ketszer is elmentem talalkozora de mindig csak a batyja tudott eljonni, mindig hozott valami szart engesztelesul. Aztan valamiert abbamaradt. Mindenesetre egyertelmu hogy szorakozott velem az a pasi. Akkori szemmel felnott volt, lehet hogy valojaban csak 18 eves, nem tudom. De utolag a hideg raz az egesztol. Semmi nem tortent, konkretan nem is toltottunk egyutt idot hanem mindig megjelent a "baty" es mondta h valami kozbejott az "ocsnel" es elkoszontunk.

Ennel azert mar biztos kevesbe konnyu atverni valakit a mai facebookos vilagban. Meg a 18 nem 12 eves, tudom. De azert ijeszto...

2018. márc. 27. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!