Anyukák! Ti mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a 17-18 éves lányotok a neten ismerkedik?
Még nem volt barátja, nem jár bulizni, jó tanuló.
Mi lenne a reakciótok? Elengednétek a lányotokat találkozni a fiúval, akit a neten ismert meg? (20-21 éves)
En 12 eves koromban cseteltem a chat.hu-n folyton mindenfele fiukkal. Volt egy gyerek akivel ketszer is elmentem talalkozora de mindig csak a batyja tudott eljonni, mindig hozott valami szart engesztelesul. Aztan valamiert abbamaradt. Mindenesetre egyertelmu hogy szorakozott velem az a pasi. Akkori szemmel felnott volt, lehet hogy valojaban csak 18 eves, nem tudom. De utolag a hideg raz az egesztol. Semmi nem tortent, konkretan nem is toltottunk egyutt idot hanem mindig megjelent a "baty" es mondta h valami kozbejott az "ocsnel" es elkoszontunk.
Ennel azert mar biztos kevesbe konnyu atverni valakit a mai facebookos vilagban. Meg a 18 nem 12 eves, tudom. De azert ijeszto...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!