Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szüleim tiltják, büntetik a...

Szüleim tiltják, büntetik a szőrtelenítést. Mit tehetnék? Fontos ez egyáltalán? 17l

Figyelt kérdés
Engem speciel nagyon zavar, igaz, vörös hajam van, ennek megfelelően nem is feketés sötét mindenhol a szőröm, de látszik, és zavar! Elmondtam nekik is, amikor titokban leborotváltam egyszer, akkor pedig kikaptam érte. Ők nem szőrtelenítenek, de nem értik meg, hogy ez engem zavar. Pláne nyáron, de a hónaljam azért is zavar, mert élsportolok és jobban megmarad az izzadtságszag így. Elmondtam nekik, ezt így kifejtettem, ennek ellenére tiltják. Már kicsit kétségbe vagyok esve. Fontos ez, mennyire foglalkoznak mások az ilyesmikkel? Mennyire feltűnő? (Nekem nagyon az, például nyáron soha nem merek bikinikben lenni, hiszem milyen ciki, h mindenhol szőrös vagyok, a többiek meg mindenhol szépen borotválva/epilálva/gyantázva.)

2018. márc. 19. 19:28
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig pont arra lenne szükséged, hogy kicsapd otthon a balhét. 17 éves vagy basszus!

Gondolod, ha a szüleid ennyi idősen gyerekként kezelnek, akkor 2-3 év múlva nem fognak? Mert nagyon is de. Ha most nem kezdesz el lázadni (amit már kb. 3-4 éve kellett volna), akkor még 25 évesen is meg fogják neked mondani, hogy mit csinálhatsz, és mit nem. Lehet, hogy ez a mostani nem egy olyan durva probléma, amit nem tudnál inkább elfogadni a lázadás helyett, de a jövőd érdekében mindenképpen érdemes magad megmakacsolnod, és a sarkadra állnod.

De fogadjunk nem fogsz, és majd jössz sírni évek múlva, hogy 22-23 éves vagy, és a szüleid nem engednek el a diplomaosztód utáni bulira...

2018. márc. 25. 00:53
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyű, hogy a szörtelenítést büntetik a szüleid! :(
2018. márc. 25. 11:03
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Na sikerült jutni valamire?

Nagyon remélem hogy igen.

Engem anya 12 évesen megkérdezett hogy akarom e borotválni a hónaljamat. A bikini vonalnál nem volt még olyan hogy látszott volna az nem érdekelt.

Nemmel feletem. De 17 evésen ez nem normális.

Remélem sikerült.

2018. márc. 25. 20:03
 34/40 anonim válasza:
Fuuu velem is ez volt/van. Én elhiszem.
2018. ápr. 2. 06:29
 35/40 anonim válasza:
81%
Figyelj,szerintem csak borotváld. Jövőre már úgyse szólhatnak bele,mert nem lesz joguk. Én 10 éves korom óta szőrtelenítek 2-3 hónaponta,mert korán érő vagyok. Undorodom a szőrtől,és jó érzés,ha sima a bőröm.
2018. ápr. 28. 20:51
 36/40 A kérdező kommentje:
Kérdeztétek páran, hogy mi történt. Eddig nem tudtam válaszolni rá, de mostmár igen. Epilátort használhatok majd! :) (Vagy szőrtelenítő krémet, de én előbbit választottam.) Szóval köszönöm a támogatást, mindent, siker! ;)
2018. ápr. 29. 11:33
 37/40 anonim ***** válasza:
62%

Simán borotváld le,ennyi idős lányhoz csak nem mászkál be az anyja fürdéskor leskelődni.Lábat,hónajat,intim testrészt 5 perc alatt lehet borotválni.Fanszőrzetet célszerű gyorsan ollóval rövidebbre vágni,utána jól beszappanozni és már lehet is borotválni.Otthon meg poló legyen rajtad akkor a hónajad se látják.

Nem borotválkozhattál eddig ha azt hiszed sokáig tart,mondom 5 perc alatt el lehet rendezni

2018. máj. 6. 15:42
 38/40 anonim válasza:
100%
5 perc alatt max megvágni lehet magad... Ha végigborotválod a két lábad rendesen, akkor magában csak az eltart 5 percet.
2018. máj. 6. 18:18
 39/40 anonim ***** válasza:
Kérjél meg mindig valakit, hogy vegyen neked eldobható borotvát. Egy csomagban van olyan 8-10 darab; én azt úgy szoktam, hogy zuhanyzás után, de még vizesen, a kádban állva, és utána még leöblítem a lábamat; habot nem használok. És egy ilyen eldobható borotvát többször is lehet használni, csak jó helyre rakd. Sokáig nem tompul el; szóval egy csomaggal el leszel egy darabig énszerintem.
2018. máj. 6. 18:42
 40/40 anonim ***** válasza:
Jaaa, már látom, írtad, hogy használhatsz epilátort:)
2018. máj. 6. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!