Szüleim tiltják, büntetik a szőrtelenítést. Mit tehetnék? Fontos ez egyáltalán? 17l
szőrtelenítsd magad higénikusabb meg azért valljuk be a fiúk is érdekrlhetnek már.
Sose szőrtelenített anyukád? Úgy ment nőgyógyászhoz hogy tiszta szőr? Nyaraláskor kilóg a szőr a fürdôruhából?
Hány évesek?
Szerintem nem fogadják el hogy bizony már nő vagy. Hiába laksz otthon meg tanulsz már nő vagy.
Az ilyen kérdéseknél mindig azt hiszem, hogy 11-12 éves az illető, na de egy 17 éves, szinte felnőtt, érett lánynak ezt megtiltani, nem engedni?
Szerintem, ha még az elején mérgesek is lesznek, borotváld le csakazértis vagy ha van pénzed, jelentkezz be kozmetikushoz. 17 éves vagy, ilyenekbe ne szóljanak bele, különben sem egy káros dolog.
Esetleg még megpróbálhatod velük szépen megbeszélni, hogy neked ez fontos, te szőrtelenül érzed jól magad és már minden lány ezt csinálja 13 évesen is.
Buggyant egy divat ez a szőrtelenítés, ami leginkább a kozmetikai iparnak hasznos. A nők veszik a borotvát, krémet, gyantát, fizetik a kozmetikust... aztán a bőrgyógyászt, sebészt a bőrproblémák, begyulladt szőrtüszők miatt. Mindezt azért, hogy jobban hasonlítsanak egy serdületlen kislányra.
De akinek ez tetszik, hát csinálja. Két lányom van, az egyik gondosan csupaszítja a lábát, hónalját, a másiknak eszében sincs. De én se gondoltam soha, hogy ebbe bele kellene szólnom.
17 vagy nem kötöd az orrukra.
A kikapás mit jelent? Megvertek? Üvöltöztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!