Normális ez a magasság?
Figyelt kérdés
15/F és 194cm. És még mindig növök.2010. jún. 6. 20:06
11/19 anonim válasza:
Normális,annyi hogy te valószínűleg nagy növésű vagy,lehet hogy 2m es leszel,a bátyám is ennyi és ő is kb a te korodban már ekkora volt és leállt pár év múlva.Apukád is olyan 180 cm körül megvan úgye?Mert a fiúk az apjukat túl szokták nőni.Örülj neki,végre magas fiú,elég kiárbárncító amikor néha megyek a vonaton hogy milyen törpék a maiak, 16-18 éves fiúk alig 174-178 cm esek én nőként már 168 vagyok és hát alig magasabbak nálam,régebben a 14 évesek voltak 174 cmsek,szóval örülök ha magas fiúkat látok,nem ezeket a alacsonyakat.örülj neki.
13/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, most halottam édesanyámtól hogy apai ágon a nagyapám 180cm körül volt, édesapám meg 187 cm. Szóval már nem aggódom :)
Előző válaszoló, adsz egy msnt?:P
2010. jún. 13. 16:10
14/19 anonim válasza:
Előző vagyok.
Adhatok...de előbb mondj még velemit magadról.:D
Hol laksz?:D
Milyen zenét szeretsz?
18/19 anonim válasza:
inkább magas legyél mint kicsi.
én 166 cm vagyok és F. és 24 éves. Ez miatt nekem katasztrófa az életem.
19/19 anonim válasza:
Én 14 évesen vagyok 187cm :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!