Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális ez a magasság?

Normális ez a magasság?

Figyelt kérdés
15/F és 194cm. És még mindig növök.
2010. jún. 6. 20:06
1 2
 1/19 anonim válasza:
72%

Én lehet elmennék orvoshoz, lehetséges, hogy a pajzsmirigy hormonjának termelődésével van bibi, de ha a szüleid magasak, akkor nincs nagy gond, ha nem, kideríteném, hogy valaki a családban volt-e ilyen magas.

Nekem is gondom van a magassággal, csak épp ellentétesen. xD

2010. jún. 6. 20:15
 2/19 anonim ***** válasza:
51%
növekedési hormon probléma is lehet... a hypophysis hormonja (agyban termelődik), ha csak az a hormon termelődik túl, akkor mázlid van... mindenképpen vizsgáltasd ki magad!
2010. jún. 6. 20:17
 3/19 anonim ***** válasza:
72%

Én ismerek egy fiút, aki 17 évesen 204 cm és arányos testalkata van. Ismerek viszont 185 cm-es 15 évest, aki nagyon nagyon vékony.

Szerintem nem kell rögtön rosszra gondolni, elég megijedni akkor, ha 16 éves korodra 300 centire nősz. persze ez nem fordulhat elő, csak vicc volt.

2010. jún. 6. 20:40
 4/19 anonim ***** válasza:
72%
ha csak növekedési hormon túltermelésed van, az arányos testalkattal jár, csak éppen magasra nősz...
2010. jún. 6. 22:18
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de nemrég voltam orvosi ellenőrzésen, és megmondták hogy semmi gond a pajzsmirigyemmel. Valami más ötlet?
2010. jún. 7. 21:02
 6/19 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normális :)

én 15 L vagyok és 173 cm,vagy több is...Az összes barátom,bnőm alcsonyabb és ettől megőrülök.Engem idegesít ha valaki kicsi.Szeretem a magas embereket...:P

Ha nem vagy piszkafa akkor ne érdekeljen.

És pl az tök gáz ha egy fiú pici a csaj meg nagy,szal csak élvezd h ekkora vagy:P

xxx

2010. jún. 8. 19:03
 7/19 anonim ***** válasza:

A lányok szeretik a magas fiúkat :)

Légy büszke rá !

ÜDv, egy 164 centis lány

2010. jún. 8. 22:01
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszi :P Nincs bajom a magasságommal, és nemvagyok piszkafa mert sportolok mellette. Csak kicsit furcsállom hogy ilyen hamar megnőttem.
2010. jún. 9. 15:14
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem
2010. jún. 9. 15:41
 10/19 anonim ***** válasza:

A mostani fiatalság már eléggé nagyra nő:D

Ezt én is tapasztalom:D

16 éves vagyok,és már bőven elhagytam a 190-et.

És fiú vagyok.

2010. jún. 10. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!