Mit csináljak ha a lányom minden kóbor macskát hazacipelget?
Én is ilyen voltam/vagyok, mint a lányod. Én is a menhelyes megoldásra szavazok. Már akár facebook-on is fel lehet venni velük a kapcsolatot.
Vagy esetleg, ha lenne egy hely, ahova kiteheti a napi maradékot vagy macskakaját, hogy a kóbor cicák ehessenek, amég helyet nem találnak nekik.
Mi most tettünk ki (igaz, mi nem panelban lakunk) egy ilyen kis kuckót, mert van itt mostanság egy cica, akit nem tudom, hogy gazdis e, de bezárni a lakásunkba nem szeretném, mert nekünk is vannak sajátok és nem tudhatom, hogy nem e bolhás vagy valami, de azt se akartam, hogy fázzon. Ilyet is csinálhat és kiteheti (mi régi pólóból csináltunk, ha ellopják az se baj). Nem kerül semmibe.
Vagy feltehetne netre róluk hirdetést és kereshetne nekik gazdit. (Addig meg egy barátnője vagy rokon vagy valaki ideiglenesen befogadhatná a cicákat.) Nálunk van most egy talált kiscica. Nehezen, de találtunk neki gazdit, hamarosan hozzá is kerül. Valaki kidobhatta és nekem sem volt szívem kinthagyni a hidegbe.
Az én családom teljesen az ellentétem. Annyi idős voltam, mint a lányod, mikor hazavittem egy kidobott kiskutyát. Közölték, hogy vigyem vissza oda, ahol találtam vagy agyonütik. Sok ilyen eset volt, hogy a kezeim közt haltak meg állatok, mert a szüleim egyszerűen nem hagyták, hogy segítsek rajtuk. Ha te nem is díjazod ezt a nagy állatbarát viselkedést, kérlek ne légy olyan, mint a szüleim. Próbáljatok együtt valami megoldást találni.
Első oldalon már válaszoltam.
De utolsó, neked most ezt muszáj volt kiírni másfél hónap után? Se füle, se farka, se haszna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!