Mit tennétek a helyemben? Mi a véleményetek erről az egész komédiáról?
17 éves a lányom.
Van barátja, élnek nemi életet.
Ezzel semmi baj nincs.
Viszont már az elején feltűnt, hogy a lányom azóta kéri, hogy pedikűröshöz járhasson, illetve elkezdett magassarkút hordani.
Végülis semmi kivetnivalót nem találtam benne, úgy hogy beleegyeztem.
Most viszont netezés közben ráírt a barátnője, ami megjelent oldalt, így én is láttam és elolvastam.
Azért van szükség a pedikűrre meg a sok lábápoló készítményre, mert a fiatalember arra izgul, meg a magassarkú papucsokra!
Havonta eddig leszámítva, több mint 10 ezer forintunkba kerül a hóbortja.
Ezen most én húzom fel magamat fölöslegesen, vagy tényleg dühítő?
Másnak Iphone kell, mi meg a szexuális játékait fizetjük a vő jelöltnek!
Eloszor is ez teljesen az o dolguk, az o maganeletuk.
17evesen ha elviseli, hogy faj benne a laba, nyugodtan hordhat magassarkut.
Itt a honap/+10ezer forinttal van gond, vagyis azzal, hogy ezt az osszeget te fizeted/ neked kell mert a lanyodnak gondolom nincs sajat jovedelme.
Evente parszor en kifizetnem neki, ha ezt akarna, mindegy, hogy ez apoltsag vagy mas szempont. De ez havonta nagyon sok.
Esetleg a lanyod vegezhetne hazimunkat (vagy ha egyebkent is, akkor tobbet), ezert plusz zsebpenzt kapna(ha kap). Ebbol tudna finanszirozni es nem neked kellene.
Ha ez a problema. Ha viszont belefer ez az osszeg, ha a lanyod ezt akarja, csupan amiatt nem tamogatod, mert megtudtad miert akarja, akkor vedd ugy, mintha nem is tudnal rola.
Ez annyira privat elethez tartozik, hogy a "leendo anyosnak" nincs hozza koze.
Ha elég felnőtt a a lányod ahhoz, hogy nemi életet éljen, akkor ahhoz is felnőtt, hogy megkeresse a rávalót a pedikűrösre, cipőre.
Egyébként ha ilyen cipőfétises a fiú, vegyen ő cipőt a lányodnak! Fogadok, gyorsan leszokik a hóbortjáról!
Nem mindegy, miért? A pedikűr az pedikűr. Pont ugyanannyiba került eddig is, de nem zavart.
Egyszerűen mondd meg a lányomnak, hogy oldja meg a zsebpénzből, neked erre jelenleg nincs keret. A pasit és a szexet hagyd ki teljesen.
Nem tartom magam prűdnek, de enyhén sokkolna, ha kiderülne, hogy a lányom barátjának milyen hóbortja van.
Innen kezdve a cipő és a pedikűr számomra elhanyagolható.
Az ő dolguk, de az biztos, hogy nem fizetném a FIATALEMBER hóbortjait.
Hisz itt a lányod ESZKÖZ neki, amin kiélheti a fétist. Oké, ezzel nincsen baj míg nem bántja a gyereket, de akkor finanszírozza Ő a dolgot,vagy a lányod menjen melózni hétvégente.
Azért havi tízezer TŐLED arra, hogy a csávó jobban tudja kiverni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!