Mit szólnál ha a lányod egy vibrátort kéne szülinapjára?
Ma mikor vásároltam volt előttem egy 40 es nő a tizenéves lányával.A nő ott faggatta a lányát mit kér szülinapjára a lánya.Erre a kiscsaj tök hangosan megszólal; egy vibrátornak örülnék legjobban mivel nekem is vannak testi szükségleteim.Erre a nő nagyon csúnyán nézett mire a lánya; ez még mindig jobb mintha lefeküdnék egy halom pasival
Nagyon rögögtem xdd
Te az anyuka helyébe egy ilyen kérésre mit reagálnál?
Megvenném neki de ha 13-4 éves csak olyat ami a csiklót izgatja
16 év felett válassza ki és megveszem neki
Elbeszélgetnék a lányommal.
Először is, hogy miért nem jó a vibrátor. A vibráció függés nem poénos, egy életre tönkre tudja tenni a nemi életet, soha nem lesz kielégítő szexuális kapcsolata férfival. Ezenkívül a húspótló miatt nem is fogja értékelni azt a fajta testi gyönyört, amit egy férfi okoz. Ez a párkapcsolatait fogja megbélyegezni.
Szóbahoznám ÚJRA, hogy a szerelmeskedés csodás kifejezése a szerelemnek, azt meg kétlem, hogy egy rahedli pasiba bele van zúgva. De ha már erre készül, legalább kérjen mindenkitől egy tízezrest. :P
Normális, mentálisan egészséges tizenéves lánynak LELKI szükségletei vannak. Randira, csókra, szerelemre.
Ezt már letisztáztam a saját tizenévesemmel.
Úgyhogy ha ő mond ilyet, akkor kiröhögtem volna, hogy "anyád pichája van neked, nem testi szükségleted, hüylegyerek".
16#
És másképp nem megy a maszti, csak vibrátorral?
Látod, az már gond.
Régen se volt. Sok helyen most se lehet kapni még a dm-ben is. És ott is masztiznak a kamaszok.
Nem az önkielégítés a gond. Önmagában a vibrátorral van problémám. Olyan ingerhez szoktat hozzá, amit hús-vér férfi nem tud adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!