Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek erről? (12...

Mi a véleményetek erről? (12 éves lányok-ról van szó)

Figyelt kérdés
Van pár osztálytársam akik ilyen 13-14 évesekkel szoktak "lógni" ilyen parkokban és azt szokták csinálni hogy hajnali 1-2 fele mikor már alszanak a szülők kiszöknek ebbe a bandába és csak hajnali 6-félhat fele mennek vissza. Addig cigiznek, isznak, meg még kitudja mit csinálnak.
2010. jún. 4. 14:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
Nem lep meg. Nagyon durva a mostani 12-14éves korosztály.
2010. jún. 4. 14:40
 2/12 anonim válasza:
56%
magamra ismertem, de már 16 vagyok...:(
2010. jún. 4. 14:50
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
idióta p*csák.
2010. jún. 4. 14:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Ja és ezt hétköznap is csinálják, mikor másnap suli.És az egyik az kitünő tanuló.
2010. jún. 4. 15:46
 5/12 anonim ***** válasza:
62%

Hát a mai világban ez nemlep meg.:D

De szerintem te ne ezzel fogalkozz:)

2010. jún. 4. 16:14
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

és ebben most mi a kérdés:)?

vélemény: vannak ilyen emberek

2010. jún. 4. 17:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha nem megy legalább a tanulás rovására,most mit vársz?AZT,hogy mindenki szídja őket?

Ilyenek,ez van.Nagy az isten állatkertje.

MINDENKI más,ők ilyenek,majd rájönnek miket is csináltak.

2010. jún. 4. 21:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Elhiszem,hogy kitűnő tanuló MOST MÉG legalábbis.14 éves korára egyre rosszabbul fog majd az agya.Akkor majd örül a kettesnek is.A szüleik meg majd csak akkor jönnek rá,hogy hoppá baj van.De akkor már késő lesz.SAJNOS.Tapasztalatból írom.Nekem is van pár ilyen osztálytársam,de ők fiúk.Szerintem kérd meg anyukádat,hogy a jövő tanév első szülőijén vesse fel ezt a problémát.Mondja meg,hogy hallotta tőled,hogy van ilyen az osztályba(nem is egy)aki ilyet tesz.De SEMMI ESETRE SE személyeskedjen(nem mondja el,hogy kikről is van szó igazándiból.)
2010. jún. 5. 11:09
 9/12 anonim ***** válasza:
15 éves lány voltam.
2010. jún. 5. 11:10
 10/12 anonim ***** válasza:

egyre több ilyen van,kiakarják élni magukat,nem tudom miért hétköznap csinálják ezt de az ő dolguk :D

15/f

2010. jún. 5. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!