A lányom elvihetem Soma egyik szexuális tanácsadására?
Figyelt kérdés
Most 15 éves a lányom, és gondoltam, hogy ideje már felvilágosítani erről-arról, ami a nemiséget illeti.
Soma Mamagésa közismert szaktekintély ebben a témában és nemsokára a teleülésünkön tart egy ezoterikus-szexuális témájú előadást, amivel nem csak felvilágosítást, hanem spirituális bölcsességeket is adna a lányomnak (ebben a korban, ami egyfajta újjászületés a gyerekkorból a felnőttkorba ezt is fontosnak tartom!).
Nem akarom, hogy csak valami életunt, kocka tanártól vagy orvostól halljon az ilyesmikről...
Szerintetek érdekes és hasznos lenne ez a számára?
2018. jan. 2. 21:38
21/28 anonim válasza:
Nem voltak cigányok. Ügyvédbácsik és doktornénik gyerekei voltak egy viszonylag nívós suliban.
22/28 anonim válasza:
10éve amikor én voltam gimis , nem ez volt a trend.. és igen, feszengve hallgatnék végig egy mélytorkos sz*pást anyám mellett 15 évesen..
23/28 anonim válasza:
Remélem, templom is van a közelben, hátha a gyereknek is megjelenik orgazmus közben Szűz Mária, mint Somának, aztán megtér...
24/28 anonim válasza:
Szerencsétlen lány, el ne vidd! :D
Felvilágosító óra kb. 5.-ben volt neki a suliban, ha volt, de ha nem is, akkor is réges-régen tud mindent.
25/28 anonim válasza:
Elég ha ráereszted az internetre.
26/28 anonim válasza:
Hu, en szeretem Somat, sokat olvasok tole, az eloadasait meg szoltam nezni neten. De egy kislanyt nem vinnek felnotteknek szolo eloadasara. Olvasgass tole, nezegess videokat, es az olvasottakbol amirol ugy erzed, szivesen atadnad a kislanyodnak, mondd el te magad.
27/28 anonim válasza:
életunt kocka orvos? talán az orvos ért is hozzá :D inkább nem reagálnék a kérdésre és remélem, hogy csak vicc az egész
28/28 anonim válasza:
Egy Anyànak az a dolga.És nem màsnak.Szerintem.Nekem is van egy 13 éves lànyom, de soha eszembe sem jutna ilyen, mivel én vagyok sz anyja.Ez az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!