Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom elvihetem Soma egyik...

A lányom elvihetem Soma egyik szexuális tanácsadására?

Figyelt kérdés

Most 15 éves a lányom, és gondoltam, hogy ideje már felvilágosítani erről-arról, ami a nemiséget illeti.

Soma Mamagésa közismert szaktekintély ebben a témában és nemsokára a teleülésünkön tart egy ezoterikus-szexuális témájú előadást, amivel nem csak felvilágosítást, hanem spirituális bölcsességeket is adna a lányomnak (ebben a korban, ami egyfajta újjászületés a gyerekkorból a felnőttkorba ezt is fontosnak tartom!).

Nem akarom, hogy csak valami életunt, kocka tanártól vagy orvostól halljon az ilyesmikről...

Szerintetek érdekes és hasznos lenne ez a számára?

2018. jan. 2. 21:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
10%
Nem voltak cigányok. Ügyvédbácsik és doktornénik gyerekei voltak egy viszonylag nívós suliban.
2018. jan. 3. 14:59
 22/28 anonim ***** válasza:
80%
10éve amikor én voltam gimis , nem ez volt a trend.. és igen, feszengve hallgatnék végig egy mélytorkos sz*pást anyám mellett 15 évesen..
2018. jan. 3. 16:57
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, templom is van a közelben, hátha a gyereknek is megjelenik orgazmus közben Szűz Mária, mint Somának, aztán megtér...
2018. jan. 3. 17:29
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsétlen lány, el ne vidd! :D

Felvilágosító óra kb. 5.-ben volt neki a suliban, ha volt, de ha nem is, akkor is réges-régen tud mindent.

2018. jan. 3. 20:30
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Elég ha ráereszted az internetre.
2018. jan. 4. 00:46
 26/28 anonim ***** válasza:
29%
Hu, en szeretem Somat, sokat olvasok tole, az eloadasait meg szoltam nezni neten. De egy kislanyt nem vinnek felnotteknek szolo eloadasara. Olvasgass tole, nezegess videokat, es az olvasottakbol amirol ugy erzed, szivesen atadnad a kislanyodnak, mondd el te magad.
2018. jan. 4. 11:54
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
életunt kocka orvos? talán az orvos ért is hozzá :D inkább nem reagálnék a kérdésre és remélem, hogy csak vicc az egész
2018. jan. 4. 22:26
 28/28 anonim ***** válasza:
57%
Egy Anyànak az a dolga.És nem màsnak.Szerintem.Nekem is van egy 13 éves lànyom, de soha eszembe sem jutna ilyen, mivel én vagyok sz anyja.Ez az én dolgom.
2018. jan. 8. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!