Boldizsar vagy Soma?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 het mulva erkezik, eddig Boldinak hivtuk, de most elbizonytalanodtam, mi van, ha megis inkabb Soma?
Van, aki meg az uccso pillanatban is hezitalt?
2014. jún. 17. 15:47
1/14 anonim válasza:
Nézzetek rá, és döntsetek akkor. Mi így csináltuk.
2/14 A kérdező kommentje:
Tudom lesz sok ember, akinek egyik sem tetszik...de ha dontenetek kene e kettobol, akkor melyiket ajanlanatok, valasztanatok es miert? Es ha csak a vezeteknevet nezitek, ahhoz melyik illik jobban? Polák a vezeteknev.
2014. jún. 17. 15:59
3/14 anonim válasza:
Boldizsár.
A Somáról Soma jut eszembe, a kövér celeb nő.
Inkább legyen Samu, vagy Simon, vagy Saul, mint Soma.
Ciki lenne neki, lehet sokan azt mindanák lány a Soma név hallatán.
4/14 anonim válasza:
A Polákhoz a Soma jobban hangzik, a Boldizsár majdnem alliterál vele. Bár a Somáról nekem a Mamagésa jut eszembe :D
5/14 anonim válasza:
Szerintem a vezetéknévhez jobban illik a Boldizsár.
7/14 anonim válasza:
Nekem Soma név tettszik. Szomszédban van egy fiu ő már most ballagott 8. osztályból, őt Somának hívják.
8/14 anonim válasza:
Boldizsár becézhető, de amúgy Boldizsárként meg komoly férfinév. Én arra szavazok :) Aranyos a Boldi becenév.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat! :) Tényleg, olyan jól esett, hogy nem lehurrogás volt, hanem segítség. Köszi! Soma nevet hasonló okok miatt vetettük el, amit ti írtatok. Boldi pedig olyan aranyos es felnőttként meg komoly hangzású...meglátjuk.
2014. jún. 17. 21:34
10/14 anonim válasza:
Polák Soma!!! A Boldizsárt nem tudom felnőttnek elképzelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!