Az ijesztő orvosi vizsgálatok igazak vagy csak rémisztgetések? (nemi szerv, meg meztelen vizsgálatok)
Ha ezek igazak a szülők,hogy hagyhatják?
Mért engedik megalázni a gyerekeket?Anyu,apunál sem volt.
Nekem talán egyszer volt olyan iskolai orvosi vizsgálatom ahol nézték a nemi szervünket. De ott sem kellett meztelenre vetkőznie senkinek. Azt tudom hogy egyik héten csak a lányok mentek be az orvoshoz iskolai szinten. Amikor ők letudták, mert minden napra be voltak osztva az osztályok, akkor jöttek a fiúk. Amikor a nemi szervet nézték akkor is csak alsót le kellett picit tolni, doki éppen csak oda pillantott és ennyi volt a dolog. Igazából csak félmeztelen kellett lenni hogy a doki meghallgasson, és a gerincet nézze, ennyi volt az egész. Aztán póló fel és jött a vérnyomás, súly mérés, látás vizsgálat.
Gimibe még ennyi sem volt az egész. Ott ahol vizsgált szabaddá kellett tenni és ennyi volt.
Munkahelyemen ahol dolgozom ott szigorúbbak a vizsgálatok, mindent néznek, de ott sem volt még soha erre példa hogy meztelenre kell vetkőzni.
"Az itt "az én iskolámra vonatkozott,hogy ott még sose volt,hogy le kellett volna az alsó venni.Hiába évente egyszer kell kibírni,akkor se szeretnék meztelenre vetkőzni,meg az alsóm levenni.
És arról írtam,hogy a barátom ő is szégyenlős és ebben az évben volt orvosi vizsgálatuk és csak néztek amikor közölte az orvos vegyék le az alsót is,sosem volt eddig,nagyon rosszul érezte magát,meg a többiek is.
És mért nem mondja el senki,mért hallgatnak,hogy ha nem akarjuk akkor nem kell levenni?
Azért jó lenne tudni erről.Csak ez az egy vizsgálat amit nem akarnék.Mi történik ha valaki nem akarja és szól is?
De erre mi szükség most?Tesóm idejében,apuékéban mért nem volt rá szükség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!