Kamaszok! Ti mikor fürdötök hány órákor fekszetek le? Ugy értem mikor fürdötök hogy hány órakor?
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 16:39
11/35 anonim válasza:
7 v. 8 körül fürdés.. utána 9ig 10ig gépezek, utána 10től 11ig tanulok (sajnos csak este tudok:D .. nemtudom mi ennek az oka, de csak akkor bírom megtanulni) utána 11-12ig zenéthallgatok (fülhallgató), és közben elszoktam aludni (:
12/35 anonim válasza:
9:45-10:30 között fürdés:D majd tanulok még egy kicsit másnapra( este sokkal jobban tudok mint délután ill délelőtt) majd zenehallgatás és éjfél körül alszok.
13/35 anonim válasza:
fél 8 fele vacsorázom, 8 körül zuhanyzom, megnézem a BK-t, fogatosok, és attól függ milyen nap van, h mikor fekszem le. ( miden nap megézem a BK-öt és utána:) Hétfőn valamilyen filmet nézek a discoeryn, vagy a sprektrumon, esetleg a Nationalon. Kedden a mentalista, szerdán a Dr. House, péteken meg a gyilkos elmék után alszom el, csütörtökön meg korábban.
14/35 anonim válasza:
11 körül fürdés aztáán az kb egy óra. 1 körül lefekszek:)
17/35 anonim válasza:
Hát olyan 9körül fürdök, 10-11körül alszom. 8-9 között kapcsolom ki a gépet.
18/35 anonim válasza:
8 körül fürdök, és 10 után fekszem le aludni.
16L
19/35 anonim válasza:
18-20 között fürdök és 22-1 között fekszem le ez attól függ h mennyire vagyok álmos aznap 14/L
20/35 anonim válasza:
fél 7 és 7 között fürcsi:D
aztán kb éjfélig hajnal 1-ig gépezek hétköznap:D
hétvégén meg van h hajnal 5-ig is:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!