13 évesek! Menny zsebpénzt kaptok? (havonta)
Én nem kapok csak kajára.
Magamnak meg szerzek tippmixen 40000ft amiből egy tizest mindig befektetek.
Nem kapok pénzt a jegyeimért.Nem azért mert nem adnak,mert egyszerűen nem kell.Nekem elég a szülinapi,névnapi és egyébből kapott.: )
Szinte mindent megkapok tőlük.
Én nem kaptam, ha valami kellett, megvették (pl. dezodor, magazin, gyanta stb.)
25L
4000 forintot kapok 13 éves lány vagyok. Ruhára költöm,néha madár kaját én veszek,de ritkán. Mindent megvesznek szüleim.
Bátyám 6000 kap, 2 nap alatt elkölti + kajákra Pizza,csokik pedig kap elég kaját.
Régebben én gyűjtöttem,de a tesóm elkéregette,és nem adta meg. Következő hónapban szüleim levonták a tartozását,ő meg rám haragudott. Ezért veszek inkább ruhát meg apróságokat, ne kérje el csokira...
én semmit de szeretnék kapni mert vannak olyan dolgok amik nekem fontosak de a szüleim nem értékelik.:)puszíí.
ja és amúgy meg ki irta ezt az öcsém minden 5ért stb.-t mert az unokaöcséim pont ezt mesélték nekem. tehát lécci mondjátok meg.köszíí:)
Szívesen:D (LL)
Örülök h segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!