Szülők, zavarna titeket, ha a 10-12 éves gyereketeknek iskolán kívül internetezésből és rajzfilmnézésből állna az élete?
Szóval iskolából hazajön, tanul (amúgy jól tanul), és ezenkívül csak számítógép, internet, játékok és rajzfilmek, ebből állnának a mindennapjai
Ez zavarna titeket?
Könyörgöm, 10-12 évesen ugyanilyen voltam, mégis ember lett belőlem, és sikeres vagyok abban, amit csinálok.
Ezért nem zavarna a saját gyermekemnél se, ha ő introvertált, hát legyen.
22/N
Igen Zavarna. De mondom nem nekem tanúl hanem magának. Ha maj utcát seper mert 8 osztályig épp hogy eljutott így járt ahogy betölti a 18 éves korát másnap mehet amerre lát mert ha ílyen a hozzáálása érettségiig aligha jut el 18 éves korától meg nem érdekel továbbiakban leveszem a kezembróla.
De ha nem ezt akarod.wifit lejelszózni videójátékokst elkobozni tv-t ki vinni a szobájából
Elozo! Azert nem attol lesz valaki utcasepro, mert netezik otthon vagy tevezik kicsit.
Az internet nagy segitseg lehet a tanulasban is, ugyanugy, ahogy egy termeszetfilm a discovery-n.
De ettol fuggetlenul, kell egy gyereknek meset is nezni, nem tanulhat egyfolytaban. Neki is kell pihenes.
Ettol nem lesz utcasepro, sot jobban is fog teljesiteni, ha pihenteti az agyat es a testet is, mintha folyamatosan sportolna es tanulna (de szamit, hogy neha sportoljon is)
Heh, a szüleire ütne.
Amúgy simán, ha a környéken nem laknak barátai megértem, nekem is 15km-re lakik a legközelebbi ismerősöm.
#15 "Szóval iskolából hazajön, tanul (amúgy jól tanul)"
Látom te se vagy az általad leírtnál magasabb végzettségű ha a szövegértés ennyire nem megy.
En meg mindig nem ertem, hogy ha jol tanul a gyerkoc, ugye van heti 5 tesije (amin remelhetoleg alaposan megmozgatjak), vegigszenvedi a napokat a suliban, miert ne tolthetne azzal a szabadidejet amivel akarja.
Lehet hogy informatikuskent vegzi ha valoban erdekli a szamitogep vagy akar mernok infora is mehet majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!