Anyám miért spórol nindig a betéten vagy a bugyin?
Most is nem képes hozni, direkt beadja, hogy elfelejtette. Meg megmondta, hogy elég egy délelőttre egy darab, meg az első napokban elég a tisztasági.
Ja, csak mondjuk nem fogja fel, hogy nekem erősebb. Állandóan spórolok, hogy wc papírt teszek be itthon stb. Bugyiból is elég 5 db, mert milyen szupi, hogy minden napra jut.
Ilyenen kell spórolni, tényleg?
Szia!
Hány éves vagy?
Mondtad már neki,hogy neked ez így nem jó és kellene több betét+bugyi?
Esetleg vattával is próbálkozhatsz, az olcsóbb,mint a betét, hátha addig is segít, míg azt nem tudsz venni?
Kínaiban van nagyon sok bugyi, olcsók is, csak 300-400 Ft egy db. Ott tudnál esetleg venni. Betétből meg vannak olcsóbbak,pl a 'B.ll.' nevű, azokat sparban is árulják, 390 Ft egy zacskóval és jó minőségű.
Jézusom...
Hát nem semmi. Nem gondolja át anyukád, hogy másnak másmilyen erősségű a vérzése... nekem is első napokban durvább... sőt olyan is volt, hogy 1 óra alatt teljesen átáztam...
Az a gond, hogy az ilyen nem lehet meggyőzni, de nem, egy anyának pont nem ezen kellene spórolnia. Ez alapvető higiénia.
Ez teljesen alapvető higiénia, és követelmény, szerintem elég megalázó is lehet és nagyon szomorú... Semmi köze hozzá, hogy mennyi betétet használsz el, azt csak a te szükségleted határozza meg. Nem is higiénikus teli tamponnal meg betéttel mászkálni, plusz át is ázhatsz. Harmadik világbeli lányok vannak ilyen helyzetben, hogy nincs elegendő betétük a menstruáció idejére. Ha amúgy nem nélkülöztök, akkor nem értem a spórolást, valószínűleg anyukádnak beragadt valami. (Ha meg igen, akkor vannak helyek és szervezetek, ahol kaphatsz betétet, de elsősorban akkor sem ezen kéne spórolnotok, még akkor sem, ha amúgy tényleg irreálisan drágák ezek a termékek.)
Jó ötlet, hogy beszélsz más rokonaiddal (apukáddal, tesóddal, vagy valakivel, akivel közel álltok, és mondod ezt neki). Ha semmi sem megy, akkor vegyél olcsóbb betétet és bugyikat titokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!