Ti elengednétek 14 éves lányotokat bulizni?
Figyelt kérdés
Szórakozóhelyről lenne szó-tehát diszkóról- olyan 2-3ig maradna 4-en mennének ő+13 éves lány+ kető 15 éves fiú és ott több embert is ismernen este pedig a fiúk hazakísérnék a lányokat! Ti elengednétek?2017. nov. 5. 20:34
11/66 anonim válasza:
Eszrevetted hogy hol úgy fogalmazol mintha te a szülő lennél,hol meg ugy mintha a gyerek..?
De nyilván egyértelmű hogy te vagy a gyerek.
Ha én lennék az anyukád.biztos nem engednélek el..még fiatal vagy az ilyen bulikhoz
12/66 anonim válasza:
Mert a kanos 15 éves fiúcskák annyira tudnának rátok vigyázni. Aha, persze. Ráérsz még bulizni meg alapozni.
13/66 anonim válasza:
Biztos, hogy nem.
Az alapozás pedig nagyon rosszul hangzik, 14 évesen ne igyon már, pláne előre...
14/66 anonim válasza:
Bulizni sem engedném el, nemhogy hajnali 2-3-ig. A 13 éves kislány anyjának csak gratulálni tudok.
15/66 A kérdező kommentje:
Nemhiszem hogy alkoholt szeretnének inni nem olyannak ismerem a lányom
2017. nov. 5. 21:05
16/66 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy a többieket elengedték-e csak ők 4-en is mennének mert az osztályból sokan mennek (meg edzésről is páran) a 13 éves bátyja az egyik 15 éves fiú
2017. nov. 5. 21:07
17/66 anonim válasza:
Engem sem olyannak ismertek 😅
Mondjuk én 17 évesen kezdtem bulizni (1 év alatt le is tudtam ezt a korszakomat szerencsére...)
18/66 anonim válasza:
Nem tudom elhinni hogy te tényleg a szülő vagy..!
Ha mégis akkor nagyon felelőtlennek tartalak..
19/66 anonim válasza:
Dehogy engedném..bár normálisabb helyre be se engedik 16/18 alatt. Ha bulizni akarna, akkor megbeszélném hogy én meg az apja is elmegyünk velük, de a buliban elszakadunk, viszont ha bármi baj van, akkor ott lennénk. Máshogy eszembe se jutna. Azoknak a szülőknek meg gratulálok akik a 13-15 éves gyerekeiket elengedik éjszakázni és részegedni.
20/66 anonim válasza:
márpedig az alapozás az ivást jelent...hidd el, jól ismerem:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!