Azért kinevetni, mert köhögök a suliban?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy leutánoztak a mosdóban is a k.rvák.
Egyetemre mentem be zh-ni, de egy az 10-en vagyunk, kettő hátha itt többen válaszolnak...
2017. okt. 20. 21:11
2/10 anonim válasza:
Általános iskolai szint.. Az igen, egyetemen van még ilyen?
Akik ilyennel viccelnek, biztosan sokra viszik... Emberi kapcsolatok terén..
4/10 anonim válasza:
Egyetemista létedre fennakadsz, ilyen semmiségeken.
Te sem vagy érettebb mint azok, akikről beszélsz!
5/10 anonim válasza:
Milyen egyetemre jársz, hogy prostituáltak a csoporttársaid? Amúgy nem lehet, hogy azért parodizálnak ki, mert ilyen iszonyatosan ellenszenves vagy velük? Mit tettek, hogy "k.rvák"-nak kell őket hívni? Ez nem érett felnőtt színvonal.
6/10 A kérdező kommentje:
Többek között úgy néznek ki...
Meg pont azért, mert ezt művelték. Az egyik barátnőm hívja így őket, de full megérdemlik ezek után.
2017. okt. 21. 15:47
7/10 anonim válasza:
2-es, 5-ös hajaj már mindenhol ez megy zinte
8/10 anonim válasza:
Biztos hogy egyetemre jársz te és nem valami túlkoros óvodai csoportba?
Te krvázol, meg fennakadsz azon hogy valaki utánozza ahogy köhögsz, ők ilyeneken gúnyolódnak, jesszuskám. Nálunk egyetemen azért nagyon nem ez a színvonal.
9/10 anonim válasza:
a kibeszálés mindenütt ott van , legfeljebb te nem látod. Ez is a wc-ben volt ha minden igaz
10/10 anonim válasza:
Parasztok mindenhol vannak. Az én köhögésemet anno ki is tették youtube-ra... kultúra magasfoka. Tojj beléjük, nem érdemlik meg, hogy törd magad miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!