Ti eldönthetitek mikor mentek suliba, vagy beküldenek betegen? Szülői napokat ki engedik venni?
Apa a megszállotja ennek, szószerint félholtan is bezavar. Vagy bevisz kocsival, hogy nehogy orvoshoz menjek helyette.
A szülői napok, nahát azok az ördög művei. Kirúgnak szerinte, ha kiveszed.
Lázasan, taknyosan nem mentem.
Kis orrfolyással, vagy egy-két köhögéssel igen.
De a "legjobb", amikor tetves voltam (jellemző, hoy elkaptam, ki más), akkor két hétig igazgatói! papírral hiányoztam. :)
Én annyira utáltam ottjon lenni,hogy inkább félholtan is bementem...
Viszont a fiaimat nem fogom betegen iskolába küldeni.Sőt,ha nincs kedvük menni,igazolok is napot.Jobb,mintha valahol az utcán lógnának....
Nem értem, miért kell ehhez a szülők beleegyezése. Ha tényleg beteg vagy, akkor nyugodtan menj orvoshoz, mondjuk suli után.
Az én szüleim ilyen aranyközépúton vannak, ha csak nem vagyok lázas, nem hányok akkor simán elküldenek suliba, de ha lázam van akkor nem kötnek bele. Múltkor 2 hétig torokgyulladásom volt, + folytonos fejfájás, de anyám nem engedte, hogy otthon maradjak, mert nem voltam lázas + nincs orvos (szabadságon van).
A második héten elegem lett, mert odáig fajult a dolog, hogy megnyikanni nem tudtad a torkom miatt, illetve órákon egyáltalán nem tudtam figyelni a fejfájásom miatt. Kedden fogtam magam, és suli után elmentem a helyettesítő dokihoz, és a hétre kiírattam magam. Amikor anyámnak elmondtam, természetesen nem örült neki, de a végén ő is belátta, hogy túl szigorú volt, és mellém állt. Jól tettem, hogy kiírtam magam, mert (azthiszem) csütörtökön így a fejfájás közepette elájultam egy röpke pillanatra (földön landoltam amitől egyből feléledtem), ezután visszamentünk az orvoshoz, kiírt gyógyszert, és vasárnapra semmi bajom.. Azért jó, hogy ez nem a suliba történt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!