Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, ha emiatt most...

Mit csináljak, ha emiatt most a fél iskola utál?

Figyelt kérdés

A suliból az egyik "menő" lány,meg egy népszerű fiú összejöttek. Szép volt,jó volt minden,majd a fiú felfigyelt rám,rengeteget bámult az iskolában,folyton lájkolgatta a képeimet,egyszer rámírt Facebook-on,de elutasító voltam vele,mert nekem EGYÁLTALÁN NEM TETSZIK a fiú. Erre mit ad az Isten,látom hogy szakítottak,levették a csókolózós képeiket,minden bejegyzésüket törölték. Még aznap rám írt a fiú,hogy szakított a bartánőjével miattam,és el kell hogy mondja nekem,hogy nagyon-nagy tetszek neki. Megírtam neki,hogy nekem nem tetszik,de azt írta vissza,hogyha kell,akkor több évig is várni fog rám. A csaj barátnői rám írtak egyesével,hogy jobb,ha nem is megyek iskolába,mert meg fog verni az ex barátnő.

Most őszintén,mi a fenét csináljak,teljesen meg vagyok lőve,és bevallom,kicsit félek is,mert ő nagyon sokan vannak ellenem!

A fiú 16 éves,én 15 vagyok.

2017. szept. 24. 23:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Semmit nem teszel. Szépen bemész az iskolába, elég egy pofont lekeverniük és automatikusan az iskolának jogilag kötelessége fegyelmivel eltávolítani a csajt. Nem teszi meg ezt az iskola jogilag felelőségre vonható. Nem muszáj az épületen belül elcsattania a pofonnak, az iskola területe számít, így az udvar is.
2017. okt. 2. 09:37
 12/12 cl0ud_walker válasza:
ebből tök jö animét lehetne csinálni lol
2017. nov. 28. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!