Mit csináljak, ha emiatt most a fél iskola utál?
A suliból az egyik "menő" lány,meg egy népszerű fiú összejöttek. Szép volt,jó volt minden,majd a fiú felfigyelt rám,rengeteget bámult az iskolában,folyton lájkolgatta a képeimet,egyszer rámírt Facebook-on,de elutasító voltam vele,mert nekem EGYÁLTALÁN NEM TETSZIK a fiú. Erre mit ad az Isten,látom hogy szakítottak,levették a csókolózós képeiket,minden bejegyzésüket törölték. Még aznap rám írt a fiú,hogy szakított a bartánőjével miattam,és el kell hogy mondja nekem,hogy nagyon-nagy tetszek neki. Megírtam neki,hogy nekem nem tetszik,de azt írta vissza,hogyha kell,akkor több évig is várni fog rám. A csaj barátnői rám írtak egyesével,hogy jobb,ha nem is megyek iskolába,mert meg fog verni az ex barátnő.
Most őszintén,mi a fenét csináljak,teljesen meg vagyok lőve,és bevallom,kicsit félek is,mert ő nagyon sokan vannak ellenem!
A fiú 16 éves,én 15 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!