Szülők, ti engednétek a 16 éves lányotoknak hogy madárpókot tartson?
Figyelt kérdés
Nem hirtelen kapott ötlet a számáról.2017. szept. 23. 17:41
21/35 anonim válasza:
A hím madárpóknak nincs értelme, hamar megdöglik, a nőstény pedig elélhet 20-25 évig is.. remélem a kislány tisztában van vele, hogy leköti magát vele ennyi évre.. nincs egyhetes nyaralás, nincs fesztivál, nincs osztálykirándulás, mert a pók ott van, és ha más nem eteti meg, akkor elpusztul. Utaztatgatni meg gondolom nem akarja, szálláshelyen nem tolerálják, később ha albérletbe, koleszbe menne, legtöbb helyen kizáró ok..
22/35 anonim válasza:
Én beleegyeznék,de jobban örülnék más háziállatnak.Mondjuk teknősnek.Párom tuti menne aznap a gyerekkel pókot vásárolni ahogy kiejtené a száján,hogy akar egyett.Így is a házipókjaink nagyobb példányait befőttesüvegbe rakja és eteti Őket...
23/35 anonim válasza:
Ja amúgy örülj a póknak.Mostohanővéremnek házipatkánya volt...
24/35 anonim válasza:
A sok pókfóbiás gondolkodott már terápián?
Inkább pókot tartson a gyerk,mint a parkban narkózzon.
25/35 anonim válasza:
Ja, hogy ez a két véglet van? Pókot tart, vagy narkózik? Engedjek meg mindent a gyereknek, mert különben drogozni fog, és az is az én hibám lesz? Atya ég.. :D
26/35 anonim válasza:
24-es, téged sem az eszedért szeretnek :D
27/35 Andizsuzsi válasza:
" nincs egyhetes nyaralás, nincs fesztivál, nincs osztálykirándulás, mert a pók ott van"
A pók mellett pont vannak a fentiek, tekintve, hogy sem napi gondozást sem napi etetést nem igényel. Ezzel a meggondolással semmilyen állata ne legyen egy gyereknek sem.
28/35 anonim válasza:
Nem, de én másik állatot sem engednék.
29/35 anonim válasza:
Falakót nem - mert azok gyorsak és agresszívek, de talajlakót igen. Nekem nem a szívem csücskei - de mi ilyen Durrell-család vagyunk, jöhet bármilyen állat. :)
Meg aztán a pókot, ha valóban "megunja", tovább lehet adni egy tenyésztőnek vagy bárkinek, nem hatja meg az állatot.
30/35 anonim válasza:
Nem, mert irtózom minden ízelt lábútól.
SZóval bármi más lehet, de pók-rovar nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!