Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hoygan békitsem ki őket?

Hoygan békitsem ki őket?

Figyelt kérdés
Barátommal (15 vagyok)megesett az a dolog,amúgy 5hónapja járunk és évek óta ismerem.Ő 18éves ,apámnak megigérte hogy az még nem lessz és hogy nem ver át.Nos át nem vert itt van velem aranyos stb,na vannak gondok de az más jellegű.anyukám nahgyonszerti őt,am apu is úgy volt vele.Mikor ezt megtudta kiborult,és ellkezdte faggatni hogy szert ő engem?A barátom meg mondta szeretm de...erre igen vagy nem ?És ő nem tudom miért aztmondta nem!Na erre apám kikészült orditott vele stb Utána mondta hogy ő szeret csak vanank gondjai velem és ezt akarta elmagyarázni de nem hagyta apám szóhoz jutni.AM tudom hogy akkor nem is volt józan.Most apám akkarta ismét felkersni,hogy tusztázzák le és hogy jöhet azért hozzám,de barátom aztmondta nem fog egyenlőre semmit letisztázni,mert apám kijelentette nem akr vele többet beszélni!Hiába mondtam hogy már másképpen gondolja.Hoygan békitsem ki őket?Tudom hogy elöbb utóbb enyhülni fog a dolog de én nem szertném sokáig ezt az állapotot,igy olan rossz.Ráadásul apám fejébe vette hogy csak nálunk talhatunk hogy szem elött legyünk ő viszont egyenlőre nem akr jönni.Még szerencs e hogy anyum megértő és segit nekünk!HJát enyi bocs a hosszas és zavaros irásért,dehát úgy szeretm ,és ő oylan volt nálunk mint egy családtag.Azt azért apu sem gondolhatta komyolan hogy bejelenti,hogy ma azt akarjuk?ez spontán jött,és elmondtuk anyumnak!Meg hogy bizonyitson többet legyen velem se haverok se szórakozás,na iylen azért nincsen ő nem is oylan aki eltűri hogy parancsoljanak neki!Lehet már holnap beszélnek jobb lesz,remélem!Köszi kik válaszolnak!
2010. máj. 27. 00:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ezt már nem rakod egyenesbe te max anyukád.

Én is apa vagyok.

Egyrészt apád naiv volt, mert nekem igérgethetnék, akkor is tudom, hogy ez jó esélyel megesik egy idő után. Ha nagyon igértetet akartam volna venni valakitől azt tőled vettem volna, mert a nők jobban ellenállnak.

2010. máj. 27. 01:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Pasid részegem odaállít hozzátok, azt mondja, hogy nem szeret, és még neki áll feljebb? HÚÚÚÚÚHA! Ha Édesapádnak lennék, akkor szegény csóri igencsak rosszul járna.

Én Apukáddal értek egyet. Ezek után igen is bizonyítson a legényke. Bár egy jóérzésű szülőnél nem sok hitele lenne.

2010. máj. 27. 04:36
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm!

Úgygondolja apum ha bizonyit majd meglátja,hogyan tovább.Ma is keresett a fiú többszőr,igyengedett átát apum de csak egy órára a bátyámmal!Aztmondta ha szert mejd vár.A barátom pedig aztigérte kivárja hogyha engednek már,és majd jön ő is.Sztem szégyenli magát.Apum tőlem meg sem kérdezte meg iylenek mert tudta részemről nem lessz semmi elötte egy fiúra rá sem néztem!De hát szeretm ez van igy sett.Meg nem akar nekem rossz élette és ha majd látja hogy normálisabb velem akkor az más.Mert sokat haverozik bulizik az nem lenne baja apumnak de az igen hogy iolyankor én nem vagyok sehol.Aztán perzse olyan is van hogy napokig le sem száll rólam.

2010. máj. 27. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Valóban én is megértem apudat,miért nem mentek szórakozni a barátoddal együtt?Nem értem!

Kibékíteni őket??Háth nem is tudom.Talán csak úgy lehet,hogy elhívod a barátodat hozzátok,és megmondod neki,hogy bizonyítsa be,hogy tud ő normális is lenne(hiszen egész eddig is az volt)...

..ha szeret téged,akkor beleegyezik ebbe a kis találkozásba apuddal,ha nem szeret,akkor meg le sem sz_rja,hogy mi történik..:S

2010. máj. 28. 16:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Igaz!!!:)
2010. máj. 31. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!