Nektek anyukátok segít ilyen dolgokban, például hajfonás stb. amit magadnak nem tudsz?
Figyelt kérdés
Oké, nem vagyok kisgyerek, de nem hajlandó.
Például megkértem, hogy segítsen kemosni a körömlakkot, mert tönkremegy a másik kezemen a lakk. Képzeljétek leordított.
Ugyanez a fonás, vagy ilyen dolgok.
Nem vele csináltatom állandóan, de amikor nem férek hozzá, vagy tényleg nem tudom egyedül megoldani. Havi 1-2 alkalom, de nem segít. Nyakláncit bekapcsolni stb.
Nem nagy probléma, de rosszul esik.
2017. aug. 23. 19:47
1/3 anonim válasza:
Nekem anyukám segített a hajamat megcsinálni az életkoromtól függetlenül.
Én most lettem anya de úgy gondolom örömmel segítek majd a lányomnak.
2/3 anonim válasza:
Anyának sajnos rosszak voltak az ízületei, és úgy 6-7 éves koromtól nem tudott fonni meg ilyesmiket.
Apa viszont megcsinálta, ha kértem - jó, lakkozni azért nem :)
3/3 anonim válasza:
Igen, megcsinálom. Már 33 éves vagyok 2 gyérekkel, de Anyukám a hétvégén befestette a hajam, kiszedte a szemöldököm és kifestette a lábkörmöm. Úgyhogy ez nem korfüggő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!