Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Henna tetoválást szeretne...

Henna tetoválást szeretne kislányom, kedvenc énekese nevét és egy szivecskét, megengednétek? Szívem szerint igen de félek nehogy allergiás legyen rá

Figyelt kérdés
2017. aug. 19. 09:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Henna helyett csillámtetkóban megcsinálta neki az apukája :)

Annyi rosszat olvastam a hennáról, de ő is megértette.

2017. aug. 19. 16:58
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

Persze, hogy engedném, ez lejön.

Szünetben a körömlakk is szabad (nem rikító), meg n 13 évesen színeztem be a hajam hülyeségből.

Apa nem szólt érte semmit, csak a fejét csóválta, aztán első hajmosással úgyis kijött.

Ennyire ne legyél maradi, 13 éves, nem tetkót akar ennyi idősen :)

2017. aug. 20. 12:26
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Nekem fekete körmeim voltak szünetben 10 éves koromtól. És? Lejön. Úgy, mint a henna. Egyébként nagyon bírom az apját :D csillámtetkó. Tök jófej
2017. aug. 20. 13:04
 14/17 anonim ***** válasza:
78%
Megengedném. Nem tudom miért kell folyton görcsben lenni olyan dolgok miatt amik nem maradandóak. Nekem is sokszor volt kicsi koromban nyáron mikor nyaraltunk.
2017. aug. 20. 13:23
 15/17 A kérdező kommentje:
Csak a bőre miatt parázok nagyon kicsinek is érzékeny volt. Most is ha olajos magvakat, chips ilyesmit eszik kiüti nagyon durván.
2017. aug. 20. 14:01
 16/17 anonim ***** válasza:
96%
Megengedném, a henna jól tudom kb 10 nap után le is kopik.
2017. aug. 20. 16:46
 17/17 anonim ***** válasza:
16%
tudod mikor engedném meg a kis fattyamnak!!!! aztán majd igazit akar!!! ammmm meg, ecccer volt neki de olyan allergiás reakcióa... ügyeletre kellett szaladni. és ez csak a másodikk alkalomra jött ki! ammm meg mi szivecske, mi szivecske, lekközelebb péniszt akar majd,???
2017. aug. 22. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!