Ezt hogy tudassam a szüleimmel?
Figyelt kérdés
Anyukám a napokban felhozta a felvilágosítást témát.Gondolom tudatni szeretne velem pár dolgot.Hogy mondjam el neki, hogy én már túl estem a dolgokon?
15/l
2017. aug. 8. 19:30
1/7 anonim válasza:
Anya, már nem vagyok szűz, de szeretném ha beszélnél a kölönböző védekezési formákról
2/7 anonim válasza:
Mármint felvilágosításon vagy a szexen?
3/7 anonim válasza:
Szerintem sehogy, egyszerűbb, ha végighallgatod. Lehet, hogy tud újat is mondani, nem csak a szex a lényeg, hanem a megfelelő védekezés terhesség és betegségek ellen.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 8. 19:52
5/7 anonim válasza:
Ezért kell ma már 12-13 éves korban kezdeni a felvilágosítást, hogy lehetőleg a szüzesség elvesztése előtt sikerüljön végigmondani!
7/7 anonim válasza:
Hallgasd végig, legfeljebb elmondod a végén, hogy te ezt már tudod, hallottad itt-ott, suliban, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!