Egy kamasz lányt megbánthatja az, ha csitrinek nevezik?
Egy kamasz lányt bármi megbánthat. Csomó tini úgy gondolja, hogy csak neki vannak érzései, a világ pedig összefogott ellene.
Egyébként meg nem nagyon kéne, hogy bántsa. Ha más a huszas évei közepén túl tud lépni rajta, csak sikerül egy tininek is.
Persze, megbánthatja.
De nem mindegy, hogy milyen környezetben és ki mondta rá. Mert attól, hogy megbántódik, még nem biztos, hogy nem volt jogos a jelző.
Nem mindegy, hogy minden ok nélkül mondta, vagy volt alapja, esetleg bármi történés, ami következtében mondta az idegen. Illetve a hangsúly sem mindegy, hogy milyen hangsúlyban mondta.
Természetesen akinek nem inge, az ne vegye magára.
1-es: a kamaszkor ilyen. Biztos te is voltál kamasz, amikor mindenen felkaptad a vizet :) Most már én sem értem, és húzom a szám a tiniken, de visszagondolva én is kikértem volna magamnak :D
Amúgy kérdező: a csitri szónak negatív színezete van a köznyelvi használatban, nekem egyáltalán nem meglepő, hogy bánthatja őket. Általában akkor használják (legalábbis felénk), amikor a kora és gyermeteg viselkedése miatt degradálunk valakit, szinte szinonímája a pisis szónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!