Elvesztette a szüzességét?
Na jó, akkor:
1. a szüzesség, mint már előttem leírták, nem a szűzhártya állapotától függ, hanem hogy szexelt-e, ezt pedig nem befolyásolja a tamponhasználat
2. mindenkinek más a szűzhártyája, van akinek a mini sem fér be az első szex előtt, nekem az éjszakai super ob sem okozott gondot, és nem sérült tőle a szűzhártyám. Ráadásul a szűzhártya és a hüvely, mint minden más testrész, kamaszkor alatt változik, 13 évesen én is minivel kezdtem, és akkor az is elég volt, az elmúlt lassan 6 évben, mióta menstruálok, átszoktam az első napokon a superre, anélkül hogy szexeltem volna.
3. lehet hogy a lányodnak már nem volt ép a szűzhártyája, ha sportolt, lovagolt, vagy csak nagy erőt fejtett ki az elmúlt 15 évben, már sérülhetett, ez szintén nem befolyásolja hogy szűz-e, és jó esetben eszedbe sem jut ellenőrizni
4. hogy a szüzesség érték-e, azt lehet vitatni, valakinek igen, valakinek nem, ebbe ne menjünk bele. De a szűzhártya épsége csak azokban a tradicionális kultúrákban érdekel bárkit, ahol az elrendezett házasságok és szüzességi vizsgálatok gyakorlata még mindig él, ha a lányod Európán belül keres párt, nem fog senkit érdekelni rajtad kívül.
19L
Szűz létemre simán használom a normál méretű tampont.
Egyáltalán nem biztos hogy nem szűz. Ennyiből felesleges ilyen következtetéseket levonni.
Tampontól nem veszítheti el a szűzzeségét! Hogy? Majd ha először szexel.Vagy nálatok a biológiai szüzzeség számít?
Ha a szűzhártyáját átszakította vele, azzal nem értem mi a baj, bár egy normál méretű tamponnal nem hiszem, hogy sikerült.
Na... Itt azért sokan el vannak szállva maguktól (gondolom 14-15 éves gyerekek írkálnak ilyeneket, hogy az anyukának semmi köze a lánya szüzességéhez). De igen, van köze, mivel az ő lánya.
A másik kérdés már az, hogy az anyukának nem teljesek a biológiai ismeretei, mivel már az általános iskolai felvilágosításkor elmondják, hogy a szűzhártya elég rugalmas és a tampon használatával nem fog átszakadni (vagy nagyon-nagyon kicsi a valószínűsége).
Ettől még szűz marad.
Egy normál tampon kb akkora, mint a mutatóujja, ennyi erővel, ha maszturbál/minit nyom fel, akkor is elvesztheti.
Én normált használok, ha strandra megyünk mikor megvan 13 éves korom óta, és a szűzhártyám sem ép(inkább nem írom miért, nem tampon miatt), de még nem voltam pasival, szóval én meg a családom, ismerősök is szűznek tartanak engem.:D
Üdv.:15/L
Elég sokan leírták, úgy van. A szűzhártya megléte és a szüzesség nem tartozik szorosan össze. A szűzesség/szűziesség/tisztaság és egyéb jelzők az érintetlenségre vonatkoznak amihez szexuális aktus és pénisz szükséges.
Más egyéb fizikai behatástól is sérülhet a szűzhártya de annak nincs köze a szüzességhez. A "szüzesség elvesztése" fogalom egyértelműen a szexre vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!