Fiam rég volt lázas beteg,14:30kor vett be algopirint most adhatok rubophent neki? Vagy újra algopirint? Az ma a 3. szem lenne
Figyelt kérdés
2017. júl. 18. 21:09
11/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszek a 39 alatt ne csillapítsunk lázat dologban. Saját magamon érzem, 38 fokos láznál hogy szenvedek, gyerekemet nem kínoznám ezzel.
Algopirint és rubophent felváltva kapta de végig hányta az éjszakát :( megszenvedte ezt a napot :(
2017. júl. 19. 19:31
12/14 anonim válasza:
Teljesen fölösleges volt kétféle lázcsillapítóval is tömni, pláne, ha ki is hányta. Semmit nem javított az állapotán, csak a saját lelkedet nyugtattad vele, hogy te "gyógyítod." Az, hogy te miben hiszel, mit sem változtat a tényen, hogy a láz hasznos, és csak akkor kell csillapítani, ha extrém magas.
13/14 anonim válasza:
Én nem iskola szerint is tudtam, hogy 38 fokot még NEM KELL csillapítani, ugyanis volt annyi eszem, hogy miért van a láz, nem ellenünk, könyörgöm! És hány, erre még feleslegesen, de akkor is adod neki???????
14/14 anonim válasza:
Én megkeresnék vele egy orvost, hogy kiderítse a láz okát, amire ad megfelelő gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!