Fiam rég volt lázas beteg,14:30kor vett be algopirint most adhatok rubophent neki? Vagy újra algopirint? Az ma a 3. szem lenne
Szerintem ugy erti hogy nem mostanaban volt lazas ezert nem tudja hogy milyen gyakorisaggal adhatja neki a gyogyszert.
En is inkabb a borogatast vagy a furdest ajanlom. A sok gyogyszer nem jo soha. De egyebkent biztosan fel van tuntetve a dobozon vagy a papiron hogy mennyi az ajanlott adag. Keverni meg inkabb ne keverd, szedjen egyfelet.
Éppen hogy cukrosat kell inni és sósat kell enni, főleg ha folyamatosan izzad, mert az "új iskola" értelmében nem csillapítjuk a lázát, hadd kínlódjon az a gyerek. Vagy ha hány, hasa megy. A sima víztől max ödémeás lesz de az elktrolitokat nem pótolja.
Én nem hagynám szenvedni és magamat se hagyom szenvedni, a láz nagyon megterhelő. Miért ne segítenék rajta, ha megtehetem. 39-40 fokos lázzal szenvedjen, akinek hét anyja van. A 40 már vészesen közel van az életveszélyhez. Semmi baja nem lesz évente egy láz miatt beszedett algoflextől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!