Így megengednétek a 15 (három hónap múlva 16) éves lányotoknak, hogy a barátja nálatok aludjon?
A fiú nagyon messze, másik országban él a szüleivel, ha jól tudom, 17 éves. A lány kitalálta, hogy találkozni akar vele, de ezt csak úgy lehetne megvalósítani, ha a srác itt aludhatna.
Három használaton kívüli vendégszobánk van, enni is tudunk adni a fiúnak, nem az anyagiakkal van a gond. De mégis féltem a lányt, nagyon fiatal még, és egy ennyi idős fiúnak csak vannak igényei... Ráadásul nem is ismerem, ki tudja, mit tenne vele. Még a nyáron szeretnének összehozni egy találkát.
A lányom nagyon akaratos, én pedig nem tudom, mennyit engedhetek. Mit gondoltok? Ti beadnátok a derekatokat egy ilyen kérésnek? Ennyi idősen belefér, hogy a fiújával legyen?
Azt is megemlítette, hogy egy szobában aludna a sráccal... (franciaágya van)
Ui.: várom a lepontozókat, mert ezzel adtok igazat nekem :D
Amúgy a kérdezőnek: jól mondták, hívd meg ebédre és ismerd meg a fiút. Engem anyuék nem engedtek az első 6 hónapban együtt aludni, majd később igen.
Habár a mi kapcsolatunk megromlott anyámmal, mert sokszor nagyon szemét volt és ezt nem lehetett a védelem számlájára írni, mvel elég alattomos módon viselkedett. Fel sem világosított. De nyugi: 21 században bármikor kapok információt arról, hogy kell védekezni. És már akkor tudtam mi az a pearl index. Ha tiltod, csak rosszabbul jársz.
Édesanyám nagy nehezen elismerte, nem kért bocsánatot, azokért amiket mondott és tett a "védelem" érdekében. Persze szeretem, de ezt nem tudom megbocsátani.
#20 Azért mert neked bejött, nem ez az átlag.. Tudod, ez olyan, mint amikor valaki amellett kampányol, hogy ne használjuk a biztonsági övet, mert ő hallott olyanról, hogy valaki egyszer emiatt maradt életben és ha be van kötve, akkor meghalt volna.
Egy kósza kivétel nem írja felül az, hogy ÁLTALÁBAN mi szokott törénni a 15-16 évesek távkapcsolataival. Ha ezt nem tudod átgondolni és megérteni, akkor itt te vagy az ostoba.
Én is látogattam már meg úhy fiú barátomat (akivel soha nem volt barátságon kívül semmi köztünk) hogy ott aludtam. Viszont előbb találkoztunk félúton (Pesten) az én szüleim is, az ő szülei is, meg persze mi is. Aztán ő jött hozzánk, a szobámban aludt, én meg a nappaliban. Majd én is mentem hozzájuk, ugyanolyan felállásban.
Persze ez teljesen más felállás úgy, hogy szerelmesek, de az én szüleimmel is a bizalmunkon alapult az egész, ha hazudtam volna az egészről, meg tudtuk volna oldani az olyan dolgokat... Ez Nálatok is azon múlik, hogy mennyire őszinte a kapcsolatod a lányoddal. Bár vannak problémák, de 15 évesen én is mindenre bőgtem, ordítottam és követelőztem. Aztán megismertem a párom és ő "lenyugtatott", a szüleim mai napig hálásak neki. És megengedték, hogy itt aludjon nálam 2 hónap után, egy ágyban, ám a Nagy Nap csak fél év együttjárás után jött el. :)
Egy ilyen helyzetben én se örülnék, hogy egy vadidegen akiről nem tudok semmit csak úgy itt aludjon, előtte minimum találkozzak vele (nem aznap, egy másik alkalommal) vagy Skype-on beszéljek vele és a szüleivel is, a szüleivel négyszemközt is. Meg aztán ott van az is, hogy eljön a srác egy szállodába. Reggel érte mentek, együtt töltik a fiatalok a napot, este visszaviszitek. Ha egyik félnek sincs anyagi problémája, meg lehet osztani a költségeket.
Csak azért nem engedném (plusz mivel még 20 éves vagyok, a lány fejével se akarnám egyébként) hogy itt aludjon a srác, mert életemben nem találkoztam vele, nem tudom, hogy milyen, mennyire erőszakos, mit keres a lányban. Anno a szüleim napi szinten látták a barátom, közös programokat szerveztünk meg sokat családi társasoztunk esténként, azért aludhatott itt, mert benne is bíztak, meg bennem is.
Először is beszélj a fiuval ès a szüleivel. Ha minden okés akkor lássátok vendégül. Nagy a ház a lány szobájától a legtávolibb vendègszobába menjen a fiu az biztos. A 15 éves lányodnak van esze első talàlka után ugyse feküdne le vele. Még nem is találkoztak mi van ha nem is lesznek egymásnak szimpik. Bonyolult ez.
16/L
Fiúként én is voltam hasonló helyzetben 17 éves voltam a csaj 16 éves. Csaj szülei elváltak. Anyja megakart ismerni elsőnek, hogy ki vagyok stb...azt el kell mondanom ,hogy az anyuka eszméletlen szép nő volt, azonnal megtetszett, így már nem a csajt akartam, hanem az anyukát. Nem tudom kb 38 éves lehetett...Nem írom le a teljes sztorit, de úgy alakult, hogy az Anyukát sikerült meghúznom többször is !!
Ennyit az anyai szeretetről....DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!