Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 éves gyerkőcnek milyen...

14 éves gyerkőcnek milyen étvágyjavitot lehet adni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ne engedd válogatni,és mozogjon,sportoljon sokat a levegőn.
2010. máj. 20. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:

"ne engedd válogatni", ez hülyeség, vagy neked talán megnőne az étvágyad attól, ha olyan ételeket kéne megenned, amiket ki nem állhatsz??? Amúgy már 14 éves, nem csecsemő, ennyi idősen már nem dacból nem eszik meg dolgokat, van egy kialakult ízlésvilága, nem lehet beletukmálni mindent, mint egy óvódásba. nem hiszem, hogy te, kedves 1. válaszadó, minden ételt szeretsz és megeszel.

Viszont a mozgás tényleg jó, kiskoromban engem anyuék hordtak úszni és emlékszem, hogy utána mindig nagyon éhes voltam :).

Járjon el biciklizni, úszni, focizni a barátaival.

De vannak különböző készítmények és gyógynövények is, amik étvágynövelő hatásúak. Ehhez annyira nem értek, úgyhogy butaságot nem szeretnék írni, nézz utána, vagy kérdezd meg a háziorvosotokat, ő biztos tud ajánlani valamit!

L/23

2010. máj. 20. 23:33
 3/8 anonim ***** válasza:

"Ne engedd válogatni"

ha nemkívánja ugysem fogja megenni.. mégjobban nemlesz étvágya :)

ha joltudom patikában leeht venni ( azthallotam Bérescsepp töl emgnő az étvágynem, én nemhiszem de bármi leeht:)) inivalójába beleteszed és 2-3 nap mulva ... :D

2010. máj. 21. 12:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi sportol!Jégkorongozik de ne mnő meg az étvágya csont és bőr nagy lakli pedig naponta 2 órát van a jégen!!!Bérescseppet kipróbálom köszi!
2010. máj. 21. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Bérescsepp az tényleg "hízlal":D kiskoromban kaptam és eszméletlenül meghíztam.:D
2010. máj. 21. 20:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi nekem elég lenne ha végre nem undorral turkálná a kaját tök mindegy mi az:(
2010. máj. 22. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Itass vele plusz tablettát a multisat. Azt szivesen megissza edzés után egy kulacsban. Hidd el, enni fog.
2010. máj. 24. 11:56
 8/8 anonim válasza:

"ne engedd válogatni"

Igen! Ne engedd, hogy olyan válogatós legyen! Mindamellett erőltetni sem érdemes a kaját, azal csak rontasz a helyzeten.

Mozgások energiát igényelnek, amit pótolnia kell... csak ara figyelj, hogy a pótlás ne csak csokiból álljon...

De véleményem szerint majd később megjön az étvágya.

Amúgy háttérileg minden rendben van a gyereknél? Nem pszichés eredetű a baja??? (csak kérdeztem... van rá sansz)

2010. máj. 25. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!