Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan háláljam meg neki?

Hogyan háláljam meg neki?

Figyelt kérdés

Anyukámat szeretem a világon a legjobban. A legjobb barátnőm,mindent meg tudok vele beszélni. Mindent megkapok amit csak megkívánok, nagyon jó gyerekkorom van. Mivel 15 éves vagyok, nyári munkát még nem vállalhatok, igy az ajándék kilőve...:( szerintetek, hogy tudnám meghálálni neki mindazt amit értem tesz és azt hogy ennyire szeret?

köszönöm szépen

szép estét :)

sziasztok

2010. máj. 20. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
de jó hogy valaki ilyen jó kapcsolatban van az anyukájával:)mindig legyél vele nagyon kedves,türelmes,segíts neki sokat:)
2010. máj. 20. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
szerintem mondd el neki,hogy mennyire szereted, ennél nagyobb ajándékot nem adhatsz neki, ez pénzben megfizethetetlen ha egy gyerek ezt megköszöni anyukájának. meglátod mennyire hálás lesz és szeresd mindig nagyon, ő is nagyon szeret téged:D
2010. máj. 20. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez nagyon aranyos :)

Nekem még kislányom van,de remélem,hogy nekem is így fog gondolkodni 15 évesen.Tudod én nem ilyen voltam (sajnos,túl lázadó kamaszokorom volt,nagyon megromlott a kapcsolatom anyuval) és remélem a kislányom ilyen lesz,mint te.

Mond el neki ezt,akár írásban is egy kis szívecske alá.

Hidd el neki ez számit,nem a 10ezresz ajándékok.

Énis boldogabb vagyok ha rajzol egy kis lapra valamit és kapok hozzá egy kis verset és két cuppanós puszit és egy

SZERETLEK szót. :)

2010. máj. 20. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez nagyon megható,és sajnos ritka :-(

Szerintem a legfontosabb,hogy elmond neki,hogy szereted,és hálás vagy neki és az életnek,hogy ő az anyukád!!! A legnagyobb ajándék pedig mindig az együtt töltött idő!!!! (csináljatok közös programot!)

2010. máj. 21. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:

legyen egy kozos csajos napotok!

reggel vidd neki agyba a reggelit

aztan pl setaljatok,beszelgessetek.

ebbedeljetek meg valahol(etterembe)

mennyetek el vasarolni vagy kozmetikushoz

mennyetek haza

csinalj neki vacsit

es vegul nezzetek meg egy filmet,beszelgessetek es ekkor el is mondhatrod neki hogy mennyire szereted.

2010. máj. 21. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Hú, de jó ötleteket kaptál!

Vágj neki össze a családi képekből egy sorozatot, keress hozzá vmi szép zenét, dalt, ami kifejezi gondolataidat!

Szerintem, ha így gondolkozol, biztosan naponta meghálálod a tetteiddel...

2010. máj. 22. 23:59
 7/7 anonim válasza:
Szerintem ha ezt látná az anyukája nagyon meghatódna! Nagyon jó,hogy vannak még ilyen anya-lány kapcsolatok!
2010. okt. 26. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!