Idegsebésznek hogy háláljam meg a műtétet?
Van más lehetőség is, pl egy BMW, karibi út, stb.
Az orvosok értékelik az ilyen ötletes ajándékokat :)
Én hálapénzt elvből nem adok.
Ha valamelyik doki lenyűgöz, akkor viszek neki ajándékcsomagot. Általában akik lenyűgöznek, ők emberileg is fantasztikus emberek, így örülnek az ajándéknak. :)
Mondjuk hozzátartozik a dologhoz, hogy ahhoz, hogy engem lenyűgözzön egy doki, emberileg is ott kell lenniük, különben esélyük sincs. :)
És az ilyen dokik - mondjon akárki akármit -, jobban örülnek egy köszönömnek, mint egy vaskos borítéknak. Aki meg csak azért műt, hogy pénzt kapjon, az tőlem várhatja... csináljon magánrendelést, és ott jogosan tarthatja a markát.
Én tettem bele kávét, teaválogatást, Mozart golyót, Baileys-t (doktornőnek volt az ajándékcsomag), kekszet... azt hiszem, ennyit.
De a kávé is drága kávé volt és a tea meg a keksz is. Lehet, hogy valamit kihagytam, de olyan 10000 Ft-ért vásároltam. Mondjuk ő anesztes doki volt, de altatás közben lett egy kisebb komplikáció, és annyira aranyos, korrekt volt, hogy én ilyen dokival még nem találkoztam. Utána az elkövetkezendő 3 napban minden nap többször bejött hozzám, hogy jól vagyok-e, minden rendben van-e.
De egyébként apukám doki, csak nem akartam írni.
Mindenféle dolgot szokott kapni, a tyúktól kezdve a bonbonon át a meggyig... mindent. :)
Karácsony előtt pl. kapott egy zsák diót. :D Este együtt törte a család, utána ment a bejglibe... :)
Apukám sem fogad el pénzt, de ha kap ajándékot, nagyon örül a legkisebb dolognak is. Nem az értékét nézi, hanem jól esik neki, hogy elismerték a munkáját. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!