Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Idegsebésznek hogy háláljam...

Idegsebésznek hogy háláljam meg a műtétet?

Figyelt kérdés
A hálapénzen kívül van e más lehetőség is?
2011. jan. 14. 00:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Megköszönöd szóban vagy írásban, viszel egy ajándékcsomagot pl.
2011. jan. 14. 01:11
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Van más lehetőség is, pl egy BMW, karibi út, stb.

Az orvosok értékelik az ilyen ötletes ajándékokat :)

2011. jan. 14. 02:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Készítsd ki idegileg.
2011. jan. 14. 02:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha normálisan működik az a testrészed, amit műtött, akkor idegsebész esettében illik hálapénzt adni. Ha ezt nem tudod megengedni magadnak, akkor valami márkás alkohol is szóba jöhet, mondjuk egy üveg Unicum.
2011. jan. 14. 10:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Én hálapénzt elvből nem adok.

Ha valamelyik doki lenyűgöz, akkor viszek neki ajándékcsomagot. Általában akik lenyűgöznek, ők emberileg is fantasztikus emberek, így örülnek az ajándéknak. :)

Mondjuk hozzátartozik a dologhoz, hogy ahhoz, hogy engem lenyűgözzön egy doki, emberileg is ott kell lenniük, különben esélyük sincs. :)

És az ilyen dokik - mondjon akárki akármit -, jobban örülnek egy köszönömnek, mint egy vaskos borítéknak. Aki meg csak azért műt, hogy pénzt kapjon, az tőlem várhatja... csináljon magánrendelést, és ott jogosan tarthatja a markát.

2011. jan. 14. 11:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is egy ajéndékkosárra gondoltam, de egyedit szeretnék csinálni. Ötletek, hogy mit tegyek bele?
2011. jan. 14. 11:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Én tettem bele kávét, teaválogatást, Mozart golyót, Baileys-t (doktornőnek volt az ajándékcsomag), kekszet... azt hiszem, ennyit.

De a kávé is drága kávé volt és a tea meg a keksz is. Lehet, hogy valamit kihagytam, de olyan 10000 Ft-ért vásároltam. Mondjuk ő anesztes doki volt, de altatás közben lett egy kisebb komplikáció, és annyira aranyos, korrekt volt, hogy én ilyen dokival még nem találkoztam. Utána az elkövetkezendő 3 napban minden nap többször bejött hozzám, hogy jól vagyok-e, minden rendben van-e.

2011. jan. 14. 11:46
 8/8 anonim ***** válasza:

De egyébként apukám doki, csak nem akartam írni.

Mindenféle dolgot szokott kapni, a tyúktól kezdve a bonbonon át a meggyig... mindent. :)

Karácsony előtt pl. kapott egy zsák diót. :D Este együtt törte a család, utána ment a bejglibe... :)

Apukám sem fogad el pénzt, de ha kap ajándékot, nagyon örül a legkisebb dolognak is. Nem az értékét nézi, hanem jól esik neki, hogy elismerték a munkáját. :)

2011. jan. 14. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!