Szerintem nem gaz. Egyik kedves baratomnak egy eü-i problema miatt kellett mevcsinalni tizeneves koraban. Semmi baja nincs, teljes eletet el.
2017. jún. 27. 08:30
12/24 anonim válasza:
Nekem ez már a barbár kategória, sose csonkítanám meg a gyerekem akarata ellenére.
2017. jún. 27. 09:12
13/24 anonim válasza:
Az is tud teljes életet élni, akinek eü ok miatt a karját vagy a lábát kell levágni. Ez szerintem nem érv arra, hogy a gyerekem beleegyezése nélkül nekiálljak levagdosni különböző testrészeit. A higiéniát sem érzem elég indoknak 2017-ben a beleegyezés nélküli csonkításhoz, mert aki rendszeresen tisztálkodik, annál ez nem jelent problémát, aki meg egy igénytelen állat, annak rohadtul mindegy. Illetve ha a későbbiekben mégis problémának érezné, szabad akaratából bármikor megcsináltathatja.
2017. jún. 27. 10:10
14/24 anonim válasza:
Én nem vagyok hardcore körülmetélés-ellenes, de az biztos, hogy magamtól nem végeztetnék a gyerekemen ilyet, mert alapjáraton nem tartom jogosnak, hogy egy gyermeken bármilyen közbeavatkozást ejtessek a beleegyezése nélkül, kiv. nyilván ha életveszélyes állapot miatt kell. Pl. nem is szúratnám ki kisbabakorban senkinek a fülét stb. Ha majd eleget tanul a témáról, eldöntheti a későbbiekben, hogy akar-e.
2017. jún. 27. 13:51
15/24 anonim válasza:
Csendben megjegyezném, hogy körülmetéléskor nem vágnak le semmit, hanem csak elvágják. Én nem csináltatnám, de aki szerint ez csonkítás, az fülbevalót se lövessen a gyerek fülébe, mert az is olyan szörnyű...
2017. jún. 27. 14:15
16/24 anonim válasza:
#15 Csendben jegyezném meg, hogy nem túl súlyos fitymaszűkület esetén valóban csak bemetszik. De az nem körülmetélés, hiába mondják az ilyen fiúkra azt, hogy körülmetélték. A körülmetéléskor valóban vágnak is le belőle.
2017. jún. 27. 18:42
17/24 anonim válasza:
Miért töröltetted ki a zsidós kommentemet kérdező? Ez igenis egy zsidó szokás..Már használni se lehet ezt a szót, mert antiszemita vagyok vagy mi a szösz? Szóval az Usában mindenki zsidó, azért olyan nagy divat ott. Amúgy miért higiénikusabb? Gondolom a magyar ember tisztán tudja tartani a micsodáját..Akinek ez gondot okoz ott máshol is problémák lehetnek a higiéniával..
2017. jún. 27. 20:59
18/24 anonim válasza:
Gondolom azért, mert a "mindenki zsidó" kijelentés így önmagában abszolút nem igaz.
Ha tudnád hogy igazàból milyen is amerika, nem csak a filmekből látnád, akkor azt is tudnád hogy ott a legtöbben nem a zsidók csinálják, hanem mindenki (akik nem mind zsidók...). Mivel ez ott kulturális kérdés, ott manapság már az a furcsa ha valki nincs körülmetélve, egyből tudni róla hogy európai.
Szóval minden zsidó metélt, de nem minden metélt (és főleg minden amerikai) zsidó.
2017. jún. 27. 22:02
19/24 anonim válasza:
Nem tennék ilyet, az ő teste, majd ha akarja megcsináltatja nagy korában.
Egy kivétel van ha orvosi okokból pl fitymaszűkület miatt kellene, úgy oké.
2017. júl. 2. 09:18
20/24 anonim válasza:
18as. Több zsidó lakik az Usában, mint Izraelben. Aki nem az az is szeretne közéjük tartozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!