Én nem fogom körülmetéltetni a fiamat. Nem tudok róla sokat, de mintha olvastam volna már, hogy higiéniai okokból valaki megcsináltatja. De ennyi, nekem fogalmam sincs erről.
2017. jún. 26. 20:41
5/24 anonim válasza:
Teljesen kizárt hogy ilyet tegyek a fiammal vagy bárkivel.
Ez csonkítás. Nem veszek részt ilyenben.
2017. jún. 26. 20:54
6/24 anonim válasza:
Én szerettem volna szüléskor, de a párom hülyesége miatt nem lett azóta is bánom.
2017. jún. 26. 21:09
7/24 anonim válasza:
Kultura 0.
Csak mondom, hogy az USAban a fiúk 60-70%át metélik körbe. Nyilvám ők is keletiek. A legjobb amit az ember tehet. Nagyon bánom, hogy nem csináltattam meg a fiamnak.
2017. jún. 26. 22:41
8/24 anonim válasza:
A mostani párom előtt csak körülmetéletlen férfiakkal voltam, és állítom hogy ezerszer "jobban" néz ki az amelyik körül van metélve, higiénikusabb is.
Ettől függetlenül eszembe nem jutna megcsináltatni a gyerekemnek, teljesen fölösleges kínzás. A páromnak is csak azért van így mert muszáj volt gyerekkorában egy egészségügyi probléma miatt elvégezni.
2017. jún. 27. 00:13
9/24 anonim válasza:
Soha nem csonkítanám meg a gyerekemet miközben képtelen ellenkezni. Undorító aki ilyet csinál. Ha felnő majd ő eldönti. Az usa-ban meg azért terjedt el, mert az volt az elképzelés, hogy így majd a gyerek nem tud maszturbálni, aztán berögződött szokásként.
2017. jún. 27. 03:06
10/24 anonim válasza:
Dehogy ezért terjedt el. Ne írj hülyeségeket. Azért terjedt el, mert sokkal egészségesebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!