Hogy enyhítsek/javítsak a helyzeten?
Nah szal az van, h ma kaptam 1 igazgatóit, mert papírfecniket égettünk a tesi öltözőben...Hát igen...elég nagy baromság volt...
nade hazajöttem és elkezdik, h én biztos cigizek, h öngyűjtó volt nálam, meg h mostantól mindennap kiürítem a zsebeimet és el fognak vinni pszihológushoz.
ugye az átlag büntetésekkel nem is lenne baj, szembenézek vele vállalom a tettem következményeit, de sztem ez már mégis túlzás?
mit tudnék csinni, h 1 kicsit azér enyhítsenek?
sztem nagyon túlspilázzák a dolgokat(jah táborba se meek...pedig tisztában vannak vele, h nekem ebben az évben ez lett volna a legfontosabb dolog az új gitár mellé)
És az agytúrkász mégis mit tudna veled csinálni?
Mindenki elkövet gyerekcsínyeket és aztán.Szerintem a szüleid sem voltak szent gyerekek meg senki.
Sztem ilyen üggyel nem kell pszhiológus menni ezt majd ő is elmondja a szüleidnek.
"Sztem ilyen üggyel nem kell pszhiológus menni ezt majd ő is elmondja a szüleidnek."
Ahogy te azt elképzeled. Szerinted, ha mindig megmondanák, hogy ilyennel nem kell hozzájuk fordulni, akkor miből élnének? Anyám tanár és a helyzet az, hogy a szülők sokszor alsós gyereket elvisznek, mert "nem lehet bírni vele". Aztán meg adják nekik a felírt nyugtatókat... Aki ennyire balf.sz a gyerekneveléshez, az minek vállal? Idióták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!