Mit gondoltok, mennyire való egy 17 éves lánynak egy ilyen fesztivál?
11-es! Persze, hogy nem tudtál beilleszkedni, ha nem csaptad szét magad, valami jófélével! Én ott tiszta embert még nem láttam. Itt a szomszédban, az erdőben is szoktak ilyen bulikat tartani. Mondja a szomszédasszony, hogy milyen furcsa, hogy ezek a fiatalok csak vizet isznak, és még reggel világosban is táncolnak.
Megnyugtattam, hogy ezek ilyen "rendes" fiatalok. Nem alkoholizálnak, csak szeretik a zenét.
Ha tudnád anyukám.......
Szia! Ismered a Samsara fest-et? arra emlékeztet. Azt Siófok Törekin tartják, akartam volna menni az idén, csak sajnos nem volt jegyre pénzünk:/. De egyébként szerintem nincs benne semmi gáz.. úgy értem a Samsara is ilyen és pld nekem apum ajánlotta. (az mondjuk igaz h ő is szeretett volna jönni, de szerintem a barátaimmal is elengedett volna) Mondjuk már elég sok koncerten voltam, meg szigetezni is:) szval szerintem ha ilyen fajta zenét szeretsz akkor való:D.
17l
Utolsó, itt nem az a baj, hogy milyen a zene. Hanem hogy adott esetben elég csak EGYSZER bevennie "csak egy tablettát", hiszen mindenki tolja (iszonyat tartás és lelkierő kell nemet mondani, mert 16-17 évesen még azt hiszi, hogy félnie kell a kiutálástól, miközben aki cseszegeti, azt kellene felakasztani), és egy ilyen helyen ha valami szar dizájner drogba fut bele, bele is halhat. Ezt komolyan mondom, én vegyészként RETTEGNÉK bevenni egy ismeretlen tablettát, mert tudom, hogy beláthatatlan következményei lehetnek. De egy kis 17 éves viszont sokkal jobban retteg a " nem fog senki sem szeretni ott" érzéstől sajnos.
Egy Szigeten, Volton ki lehet kerülni az ilyen társaságokat. Goa partin viszont 95%-a gyíkarc az embereknek, úgy már sokkal nehezebb.
Attól mert nekem vagy neked éppen nem jön be ez a fajta szórakozás, a lányod egy év múlva felnőtt lesz. Persze megteheted hogy idén eltiltod, de jövőre úgyis elmegy. Kérdés hogy ez az 1 év miben változtat. Én elengedném hacsak nem éretlen még a korához képest bár azt gondolom említetted volna.
Egyébként az a benyomásom hogy nem annyira durvák vagy veszélyesek ezek a fesztiválok mint amit hisznek az emberek. 17 évesen normális ha alkalmilag iszik valaki vagy kipróbálja a füvezést. Amíg a fűnél keményebb drogokat nem fogyaszt, addig nem látok problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!