Hogy kezdjek neki ennek az egész pozitívhozzáálássnak? Pozitív életet akarok!
Én egy 13 éves lány vagyok. Nem a legboldogabb kategóriába tartozom. Életem 80%- ában szomorú vagyok. Nincsenek barátaim. Van egy barátnőm, de nem nagyon értünk egyet, teljesen mások vagyunk. Én normálisan öltözködöm, nem rakom ki a mellemet(már ha lenne), nem ordítok, ha letört a körmöm és nem topogok nap mint nap magassarkú topánkákban.Ő mindig óriási kivágású ruhákban jár, festi magát, magassarkúban van minden nap, sikítozik, ha letört a körme, perverz fantáziájú, csak a ruhákról és a pasikról lehet vele beszélgetni. Szóval elég magányos vagyok. Nem járok discoba, mert nem tudok táncolni.Járok szakkörökre, de ott sem találtam barátnőt.Már mindenkinek van legjobb barátnője.Gyakran sírok, mert semmibe vesznek. Már próbáltam belecsöppenni társaságokba. Amikor meegszólaltam, egyből hülyének néztek és éreztem is magam.Ez sem működik. Mondhatni, hogy állandóan búval bélelt vagyok.
Hogyan kezdhetnék új életet? Boldog akarok lenni.
Én elsősorban azt ajánlom, hogy értsd meg a személyiségedet. Nagyon tudom ajánlani "A személyiségünk rejtett tartalékai" című könyvet (nem jut eszembe az írója és éppen kölcsön adtam vkinek, így megnézni sem tudom.) Ez a könyv segített nekem is beilleszkedni a társaságba. (Bár nekem az volt a bajom, hogy túl sok haverom volt, barátom viszont egy se.)
A könyv rávilágított a hibáimra és az erősségeimre, így a hibáimara tudok figyelni és háttérbe szorítani őket, az erőségeimet viszont tudok építeni.
A könyvet szerintem Florence Litauer írta:D
Szerintem próbálj kicsit változni.:)tudom,hogy ezt nem lehet csak úgy,de az a baj,hogy a legtöbb lányt tényleg a pasik és a ruhák érdeklik.jah nem még talán a smink.Én sem vagyok egy ilyen bulizós partyarc,de azért szürke könyvmoly sem:D
Kezdj barátkozni,de ne ugy,hogy feladod azonnal,hanem próbáld meg azokat a lányokat megismerni és hidd el,hogy nem biztos,hogy a legjobb barátnőd is csak ezekról tud beszélni.Lehet,hogy van más olyan téma is ami érdekli,csak nem beszél róla olyan sokat.
De persze a barátkozást szépen lassan.ha meg hülyének néznek akkor nem kell annyira magadra venni,mert hidd el,hogy a legjobb barátoknál is van ilyen.Ne is érdekeljen,hanem mondd tovább:Dpersze előtte figylej,hogy hogyan beszélnek a többiek és próbálj meg te is hasonlóan,de ne ugyanúgy mert akkor le leszel tolva,hogy kopizol:D
sok sikert a boldogságban:D
13/L
Szia! 15 éves lány vagyok 1 éve én is pont ebbe a cipőben voltam. Elmondom azokat amiken én változtattam és vagy megfogadod vagy nem.
Mindenhez pozitívan kell hozzáállni, próbálj magadból minden negatív gondolatot kisöpörni. Kapsz a suliban egy egyest. Mi van akkor! Jó kaptál egy pofont de, hogy tovább tudjál menni fel kell állni.
Nem baj az ha nem rakod ki mindened. Én se rakom, inkább járj színesebb ruhákba. Nem kell sminkelni max néha egy kis spirál vagy korrektor.
Amúgy hosszú hajad van? Mert ha igen akkor mondjuk leengedheted és egy pántot rakhatsz bele. (de ezt te döntöd el ez csak egy javaslat)
Mosolyogj sokat. Akkor több barátra tehetsz szert. Az jó , hogy jársz szakkörre. Én is járok olyanokra, már ismerem a fél sulit és szinte mindenkivel jóban vagyok, persze szakkörön is vidám vagyok (kivéve egy sátánistát nem nagyon csípem)
Úgy kezdj bele a dolgokba, hogy amit csinálsz abból csak jó sülhet ki.
Nem kell eljárni bulizni. Hisz mindenki másmilyen személyiség. Vagy max ha nem akarod hogy megtudják hogy nem akarsz menni akkor azt mondod hogy családi program agy már megbeszélted a haverokkal vagy valami csak legyél változatos.
És a legfontosabb:
Légy olyan kedves és ne akarj majd piálni drogozni meg cigizni, mert attól frászt tudok kapni amikor az osztálytársam beül mellém és én fulladok mert olyan cigi füst szagú a kabátja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!