Szerintetek való egy tinilánynak ilyen fürdőruha? Milyen korosztálynak való ez? Meg milyen alkathoz?
2017. máj. 29. 13:15
11/23 anonim válasza:
Szerintem szörnyű, még a modellcsajon is szarul áll. Egy tini biztos nem venne fel ilyet.
12/23 anonim válasza:
10, ez a normális fürdőruha:
a kérdésben szereplő TANGÁS. Még a promo fotón is látszik, hogy a modell SEM ilyet visel, nézd meg, hogy barnult le a feneke. Pedig ő egy nagykorú modell, nem egy tini
13/23 anonim válasza:
10-es, ilyen iskolák remélhetőleg már nem léteznek.
14/23 anonim válasza:
Nem való tinilánynak.
13-as: olyan iskolák is vannak, ahol egyenruha kötelező. Az én gyerekeim is ilyenbe járnak (nem Mo-on), és köszönik szépen jól vannak, egyenruha ellenére fejlődik az egyéniségük
15/23 anonim válasza:
De, két éve voltam a Pannonhalmi Apátságnál.
16/23 anonim válasza:
A vallásos iskolák létezésének oka 2017-ben számomra egy hatalmas rejtély. Főleg ezekkel a nevetséges szabályokkal. Tesizni is hosszú nadrágban szoktak? Átöltözni azért szabad?
17/23 anonim válasza:
Minden angol magániskolába egyenruhában kell járni. Pedig nem felekezeti iskolák. A ruha, a frizura, még a hajgumi színe is meghatározott. És a szülők ezért (is) fizetnek.
18/23 anonim válasza:
Szeritnem is szörnyű, de ez a magánvéleményem. Ha a lányomnak ez lenne a kívánsága, akkor 15-16 évesen megvenném neki.
Viszont ez a fürdőruha csak annak áll jól és annak lehet kényelmes, akinek szine semmi melle nincs. A modell csaj is lép egyet vagy lehajol és máris kiesik oldalt a cicije.
20/23 anonim válasza:
Tényleg ronda. Az angolok furcsa népség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!