1/4 anonim válasza:
Szia!
Ha neked ez a fazon tetszik, és ez áll jól, akkor vedd fel! Szerintem teljesen rendben van. :)
2/4 anonim válasza:
Bikininek hivjak, es orok divat :)
3/4 anonim válasza:
Az én barátnőim mostanában ilyen "bandeau" pánt nélküli csavart meg ráncolt bikiniket viselnek, vásárolnak. Lehet, hogy most inkább ezek számítanak divatosabbnak, de szerintem a többi fazon sem számít hatalmas divatbakinak, nem hiszem, hogy kimennének a divatból. Szerintem semmi baj nincs ezzel, tök jól néz ki. A háromszöges, pántos bikinik szerintem kényelmesebbek is mármint nem kell azon aggódni, hogy lecsúszik vagy akármi.
4/4 anonim válasza:
a fazonja tetszik, viszont a színe túl sötét szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!