Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti megengednétek?...

Anna4334 kérdése:

Szülők! Ti megengednétek? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Kedves Szülők! Anyai tanácsot kérhetnék vagy akár a lányom kortársai is ki fejthetik a véleményüket! A lányom most 5. osztályos most megy 6.-ba nemsokára 12 éves lesz avagy már az a 3-4 hónap különbség annyira nem számít, akkor 12 évesnek már felkerekítem... és mostanában nagyon érdeklik a smink világai. Nagyon kedves, vidám kislány és mindig kérdezi tőlem, hogy az iskolájába tehetne-e fel szempilla spirált haloványan és Labello-t. Nem tudom, hogy megengedhetném-e neki mert tényleg nagyon ügyesen varázsolja magára sminket meg én is szeretném látni ha boldog. Szerintetek megengedhetném-e neki lehet túl korai lenne neki de ő nagyon szeretné és én is szeretném ha boldognak látnám. Korához képest nagyon érett igazi kiskamasz. Előre köszönöm mindenkinek a válaszát!

2017. máj. 2. 16:57
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
38%

Labello nem számít sminknek, tulajdonképpen az csak egy ajakbalzsam; ápol, semmi más. Én engedném neki a szempillaspirált is, nincs benne semmi káros. Én is tizenkét éves korom óta használok. Persze azért este alaposan mossa le, mert ha így fekszik le aludni, hogy rajta van, alvás közben belemehet a szemébe, az pedig nem tesz jót.

17/L

2017. máj. 2. 18:18
 12/29 anonim ***** válasza:
30%

Szia!

És h pl spirál helyett befestené kozmetikus a szempilláját? azt nem tudja ő otthon belekenni a szemébe, mint a spirált, nem ragasztja össze a szempilláját, nem is csinál hosszabb szempillájat, csak kiemeli őket.

Labellot megengedném

2017. máj. 2. 18:43
 13/29 anonim ***** válasza:
95%
A mai világban nem nézhetjük azt, hogy mi korai és mi nem, mert már minden össze-vissza van. Szerintem beszélj vele, magyarázd el, hogy miért nem jó, pl. öregíti később a bőrét és ilyensmik... Az én saját okom az, hogy, ha nem sminkelek, akkor anélkül is jól, megszokottan nézek ki. Azok a lányok, akik mindig sminkelnek, úgy lesznek megszokva. Ha egy nap smink nékül jelennek meg, az mindenkinek feltűnik, mert olyan seszínüek lesznek. Viszont, ha én sminkelek, akkor az pozitív változás. A lényeg az, hogy, ha magához szoktatja a sminket, akkor már nincs ahova mégjobban szépülni, viszont smink nélkül is szép és azon kívül még van ahova feljebb. :) Én 18 éves vagyok és nem sminkelek, sosem éreztem szükségesnek, nem kell vigyázzak, hogy elkenődik. Szerencsés vagyok abból a szempontból, hogy hosszú sötét szempilláim és sötét sűrű szemöldököm van a majdnem szőke hajamhoz képest.
2017. máj. 2. 19:45
 14/29 anonim ***** válasza:
72%

Hat ez a mai generacio gyorsan feljlodik az mar biztos. Jovore johet a magassarku,aztan meg a p.icsa gatya,es irany a facebook pozolgatni.

En biztos nem.engednem neki,akarmilyen "ugyesen is tudja magara varazsolni". Nem annak van ott az ideje.

2017. máj. 2. 19:55
 15/29 anonim ***** válasza:
57%

Labellot én is használok.Szempilla spirált nem.Nekem az osztálytársaim közül egy páran átlátszó szempilla spirált használnak.Egyáltanál nem látszik csak az hogy a szempillád nagyobb.Dm-ben lehet kapni.Nekem ia van és nagyon szeretem.Szerintem azt használhatná 🙂

12/l

2017. máj. 2. 20:56
 16/29 anonim ***** válasza:
33%
Labello mehet nem igazán minősül sminknek. Szempillaspirált nem. 13-14 éves kortól engedném neki a szempillaspirált de csak vakami visszafogottabbat.
2017. máj. 2. 22:01
 17/29 anonim ***** válasza:
43%

Dehogy érettebb a koránál! :D Majd akor, ha neki kell gondoznia a tesóit, vagy vezetnie a háztartást 13 éves korától, mert az anyja meghalt, és apja álló nap dolgozik, hogy mindenük meglegyen. Na, ha ezt csinálja, akkor VALÓBAN érettebb a koránál, de míg ilyen hülyeségeken nyavalyog, kicsit sem.

Szemspirált természetesen NEM engedném, a labello meg egy kalap szar, nekem mindig tök ronda lezs tple a szám.

Mellesleg egy kislány ne akarjon nagylányoskodni!

2017. máj. 3. 13:48
 18/29 anonim ***** válasza:
97%

Nekem is rögtön az az átlátszó szempilla spirál jutott eszembe, amit már ajánlottak. Magamból indulok ki, hosszú és sötét szempilláim vannak alapból, ha fekete spirállal kifestem, szinte jobb, mint másokon a műszempilla. Így feketét, sötétet egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező 12 évesnek semmiképp sem engednék. Azt az átlátszót viszont igen, én is használtam néha, talán még vitaminok is vannak benne. :)

Labellot minden további nélkül.

2017. máj. 3. 16:00
 19/29 anonim ***** válasza:
64%

Én 12/13 éves voltam, amikor hetedikben sminkelni kezdtem, és hatodik végén kezdett el érdekelni a dolog. Először anyukám nekem is nehezen ment bele, de látja, hogy én ettől jobban érzem magam, mert így szebbnek látom magam és a pattanásaim sem látszódnak és nem viszem túlzásba.

Szerintem ha nem túl babás az arca, ennyi belefér.

2017. máj. 3. 21:54
 20/29 anonim ***** válasza:
36%
Hát sztem a spirál egy olyan gyereknek, aki nincs még 12 éves, túlzás. Elég az 13-14 évesen. A színezett Labellóval semmi baj nincs, az még ápolja is az ajkait.
2017. máj. 4. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!