Szülők! Ti megengednétek? (bővebben lent! )
Labello nem számít sminknek, tulajdonképpen az csak egy ajakbalzsam; ápol, semmi más. Én engedném neki a szempillaspirált is, nincs benne semmi káros. Én is tizenkét éves korom óta használok. Persze azért este alaposan mossa le, mert ha így fekszik le aludni, hogy rajta van, alvás közben belemehet a szemébe, az pedig nem tesz jót.
17/L
Szia!
És h pl spirál helyett befestené kozmetikus a szempilláját? azt nem tudja ő otthon belekenni a szemébe, mint a spirált, nem ragasztja össze a szempilláját, nem is csinál hosszabb szempillájat, csak kiemeli őket.
Labellot megengedném
Hat ez a mai generacio gyorsan feljlodik az mar biztos. Jovore johet a magassarku,aztan meg a p.icsa gatya,es irany a facebook pozolgatni.
En biztos nem.engednem neki,akarmilyen "ugyesen is tudja magara varazsolni". Nem annak van ott az ideje.
Labellot én is használok.Szempilla spirált nem.Nekem az osztálytársaim közül egy páran átlátszó szempilla spirált használnak.Egyáltanál nem látszik csak az hogy a szempillád nagyobb.Dm-ben lehet kapni.Nekem ia van és nagyon szeretem.Szerintem azt használhatná 🙂
12/l
Dehogy érettebb a koránál! :D Majd akor, ha neki kell gondoznia a tesóit, vagy vezetnie a háztartást 13 éves korától, mert az anyja meghalt, és apja álló nap dolgozik, hogy mindenük meglegyen. Na, ha ezt csinálja, akkor VALÓBAN érettebb a koránál, de míg ilyen hülyeségeken nyavalyog, kicsit sem.
Szemspirált természetesen NEM engedném, a labello meg egy kalap szar, nekem mindig tök ronda lezs tple a szám.
Mellesleg egy kislány ne akarjon nagylányoskodni!
Nekem is rögtön az az átlátszó szempilla spirál jutott eszembe, amit már ajánlottak. Magamból indulok ki, hosszú és sötét szempilláim vannak alapból, ha fekete spirállal kifestem, szinte jobb, mint másokon a műszempilla. Így feketét, sötétet egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező 12 évesnek semmiképp sem engednék. Azt az átlátszót viszont igen, én is használtam néha, talán még vitaminok is vannak benne. :)
Labellot minden további nélkül.
Én 12/13 éves voltam, amikor hetedikben sminkelni kezdtem, és hatodik végén kezdett el érdekelni a dolog. Először anyukám nekem is nehezen ment bele, de látja, hogy én ettől jobban érzem magam, mert így szebbnek látom magam és a pattanásaim sem látszódnak és nem viszem túlzásba.
Szerintem ha nem túl babás az arca, ennyi belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!