Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem érdekli nagyon semmi amit...

Nem érdekli nagyon semmi amit mondok neki mit tegyek?

Figyelt kérdés

A gyerekem 14 éves, soha nem lehet kiszállítani a székéből, hétvégénként mindig éjszakázik 1-2-kor szokott lefeküdni. Youtube vagy egyéb más közösség oldalakon lóg.

Mit lehetne ez ellen tenni hogy fogadjon szót? Hibába is ordibálok vagy kiabálok vele nem nagyon ért a szóból egyszóval lekaksizza. Tanács,tipp?

2017. ápr. 30. 16:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
Mondjuk kikapcsolni a netet?
2017. ápr. 30. 16:56
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
Kikapcsolni bizony. Ha továbbra is értetlen, a telefonját is elvenném.
2017. ápr. 30. 17:05
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Öö, ennyi?? Vmi érdemi rosszat is el tudsz mondani róla? :-)
2017. ápr. 30. 17:08
 4/11 anonim ***** válasza:
97%

Kamasz. Ha nincs rossz hatással a jegyeire és nem antiszociális ezenkívül besegít otthon amibe kell és nem drogozik és hasonlók akkor mi bajod van vele?

Miért baj az ha hétvégén 1-kor 2-kor fekszik le? Én is szoktam ekkortájt lefeküdni hétvégén ha otthon vagyok. Sőt néha sokkal később. Ez nem a világvége. és hidd el pár év és az lesz a bajod ,hogy miért nincs soha otthon hétvégén.

2017. ápr. 30. 17:36
 5/11 anonim ***** válasza:
97%

Valami rosszat is el tudsz mondani róla? bukik, cigizik, verekedik, beszólogat, pofátlan, erőszakos?

Vagy csak én értem félre és egy közveszélyes székben ül.

2017. ápr. 30. 21:14
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Jó nagy kamu az egész! Egy anyuka nem ír olyat,hogy "lekaksizza" Xd
2017. ápr. 30. 21:38
 7/11 Nadenden válasza:
85%
Kiabalni nagyon nem kene. Inkabb beszelgetni mint a civilizalt embereknel szokas.
2017. ápr. 30. 23:56
 8/11 anonim ***** válasza:
59%
Korlátozd a netet. Érdemes.
2017. máj. 2. 09:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem se érdekelne, ha anyám ordítozna velem, miközben én pihenni próbálok.
2017. máj. 2. 15:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Örülj, fetrenghetne mattrészegen az árokban egy jó kis kokós páleszes party után, komolyan olyan világfájdalommal mondják egyes szülők a kocka gyereket mintha heroinista lenne.

Ha meg bírja a hajnali 1-2-ig fentlétet mi baja lesz tőle? Én pl délután/este vagyok aktív, produktív ezért hétvégén semmi értelme akkor aludni mennem mikor csinálnék is valamit hogy 8-kor kimásszak az ágyból úgy hogy utálok mindenkit és vegetálok délig. Ha meg nem bírja pár suliból elkésés után úgyis leszokik róla. Inkább arra figyelj hogy ne kerüljön rossz társaságba, oldalakra, vagy fordítsa produktív dolgokra is a gépezést, pl nagyon jó ismeretterjesztő cikkeket/filmeket találni neten amik érdekesek ÉS tanul belőlük, de én pl egy videojátékon keresztül szereztem angol, spanyol, görög és svéd barátokat akikkel sokat gyakoroltam az angol nyelvet.

Amúgy valószínűleg egyfajta menekülés a valóságtól, gondolom nincs sok barátja vagy úgy érzi nincs sikerélménye és az interneten elégíti ki a siker iránti vágyát, azzal hogy ezt elveszed tőle mert nem tetszik csak stresszeled, ez olyan mintha a 10 fokos szobában éjjel közepén lerántanám rólad a takarót mert nekem nem tetszik hogy anélkül fázol.

Inkább törekedj arra hogy produktív dolgokat csináljon a gépen ha már érdekli a dolog.

2017. máj. 7. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!