Mit vennétek tesvéretek 10éves fiának ajándéba elsöáldozásra?
közeli rokonok láncot és medált (kereszt) szoktak adni vagy karkötőt.. Ezt előre meg szokták beszélni, hogy mire van szüksége a gyereknek, van-e már neki..
Adhatsz pénzt, annak mindig, mindenki örül és majd ő tudja mire költi. Az is lehet, hogy egy nagyobb értékű pl. (telefont, számítógépes kütyü, bicikli, gördeszka..) szeretne, és ha összejön a pénz, megveszi magának.
persze a pénz 'személytelen', de ha egy elsőáldozós képeslappal tálalod, és írsz hozzá 1-2 gondolatot, mindjárt más :)
szóval hívd fel a családot és kérdezd meg mire van a gyereknek szüksége, mert nem akarsz haszontalan dolgot venni..
Én a rokonaimtól pénzt kaptam, mivel tudták hogy telefonra spórolok. Meg keresztanyumtól egy szép csokor virágot:)
14/L
Ha vallásosak, akkor valami kiskamaszoknak szóló vallásos könyvet pl. innen:
ujember.hu
parakletos.hu
Ha nem vallásosak, akkor mint névnapra, szülinapra adnál.
Régen voltam első áldozó. Akkor még családi nyomásra. Kár, hogy már ez is a pénzről és az önreklámozásról szól...
bocs!
Én békességet, szeretetet kívánnék. Persze egy gyerek ezt úgy sem érti még. Vegyél neki egy gyerekrobogót 150 ezerért, annak örülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!