Hány éves kortól engednétek a bulizást?
Ez a gyerektől is függ. Milyen a személyisége. Mennyire befolyásolható stb.
Ha ezekre azt mondod hogy egyedül elengednéd,mert valóban olyan,akkor 17.
Teljesen a gyerektől függ. Mennyire megbízható, milyenek a jegyei. Ha megbízható a gyerek, olyan 16 éves kora körül már simán engedném, ha NEM diszkóba akar menni (hanem pl egy koncertre, ahova többen mennek és tudod, hogy x órakor vége van, x+2 óra múlva otthon van a gyerek). Én ennél hamarabb jártam a PeCsába rendszeresen koncertekre, de az azért még más világ volt.
Ha már elengeded bulizni tök felesleges tiltani az alkoholt, inkább meg kell beszélni a határokat vele. Normális kamasz ha tudja, hogy nem kap ki pár sör/fröccs/cider miatt, nem fogja magát egy olyan buliban hullarészegre inni, ahova el sem engedted... És ha ne adj' Isten rosszul van fel mer hívni telefonon, hogy menj érte.
Inkább házibuliba, koncertre engedném eleinte, mint szórakozóhelyre. Utóbbi még egy felnőttnek is lehet necces.
És mielőtt elengeded bulizni a gyereket, érdemes még egyszer a védekezés témakört is átfutni, illetve adni neki egy csomag gumit. Ettől nem fog azonnal elmenni és matt részegen az első idegennel szexelni. De érzi, hogy nem kell titkolóznia, ha bármi baj van fel fog hívni vagy elmondja otthon. Az én szüleim annak idején így csinálták velünk és bár még jó pár évig nem aktuális de én is így fogom a lányommal.
Amikor menni akar.
En 14 evesen mar jartam. Nem lettem se alkesz, se lezüllött.
Apával már 13-14 évesen megittunk 1-1 pálinkát családi összejövetelekkor.
Ellenben akitől tiltották, azok sokkal jobban lezüllöttek nálam.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!