Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kétségbe vagyok esve! Vajon...

Kétségbe vagyok esve! Vajon van helyes megoldás?

Figyelt kérdés

Van egy gyönyörű szép 13 éves lányom. Szőkésbarna hosszú gyönyörű haj, különleges zöldeskék szem, korához képest magas. Nem vagyok elfogult, tényleg gyönyörű. Néha érett férfiak is megfordulnak utána az utcán, pedig még csak gyerek, inkább nem írnám le róluk a véleményem.

A probléma az idei tanévben kezdődött, mikoris elkezdett nőni a melle. Fiú barátai eddig is voltak, de most szinte ''tapadnak'' rá. A lány osztálytársai pedig elkezdték kiutálni az osztályból. Hála Istennek olyan az agya, mint a szivacs, nagyon okos. Az előző években nagyon sokat segített az osztálytársainak a tanulásban, de ez most a hátrányává vált. A tanulmányi eredmènyei miatt is piszkálják.

Könyörgött nekem, hogy hagy regisztráljon a legnagyobb közösségi oldalra, mert ez ok miatt is megszólják. Csináltunk neki, most együtt kezeljük az oldalát, és tegnap elszörnyedve olvastuk együtt, hogy az osztálytársnője ilyen olyan mocskos szjhának hordja el, mert egy fiú a lányomba szerelmes. A kislányom ezekután mondta sírva, hogy nem akar többé erre az oldalra jönni.

Szülőkkel beszéltem, állításuk szerint beszéltek a lányokkal a kiközösítésről, de gyakorlatban nem látok javulást.

A szívem minden nap apró darabokra törik, mikor sírva jön haza a lányom. Iskolát nem akar ennek ellenére sem váltani, mert szereti az itt tanító tanárokat, és helyben van.

Arra gondoltam, hogy a hétvégén áthívnám az anyukákat és a lányaikat, hogy beszéljük meg. Szerintetek?

2017. márc. 10. 13:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Utolsóval egyetértek. Tippelj, hogy hány éves ebben a klippben szereplő lány:

https://www.youtube.com/watch?v=rXZe2gyTyYY

2017. márc. 20. 16:00
 22/24 anonim ***** válasza:
Sokan leírtátok hogy anya a hibás mert...a kislány biztos ilyen olyan....dea kérdés nem ez volt hanem hogy mit tehetne!!!!!!!!!!!!!!!!!!Az én lányom is 13,volt hasonlóproblémánk pár hónapja,iskolába se ment napokig.Amit én ugy gondoltam hogy minimum megtehetek,bementem az iskolába,igazgató,osztályfőnök és beszéltem velük.Szerencsére másnap már megoldódni látszott a helyzet,volt értelme.Ha nem tudja magát megvédeni segits neki!Az nem szégyen!!!Az a szégyen ha hagyod,és hagy ne emlitsek több példát arra milyen következményei lehetnek a lelki terrornak ebben a korban!!!A közösségi oldalon lévő trágárságot mutasd meg az igazgatónak (én is ezt tettem) és ne félj feljelentést tenni!!!!!!!!!Ne hivd oda a szülőket,lányokat,abból sok jó nem fog kisülni szerintem.
2017. márc. 27. 09:02
 23/24 anonim ***** válasza:
Előző jól mondta, ha zaklatják mutasd meg az ofőnek, az ugyanúgy zaklatás mintha szóban tennék, alsóban mi küldtünk egy nagyon csúnya levelet még iwiw-en egy nem túl kedvelt osztálytársunknak kaptunk is érte egy alapos fejmosást figyelmeztetővel.
2017. márc. 27. 11:44
 24/24 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz ezzel a helyzettel, nem a te asztalod. a lányodnak is meg kell tanulnia hogy az élet nem habostorta.
2017. ápr. 17. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!