Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Titeket zavar ha egy férfi...

Titeket zavar ha egy férfi orvos becézget?

Figyelt kérdés
Mint drágám, lelkem stb..
2017. márc. 9. 08:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

# 8: Egyetlen egyszer simogatott meg az orvosom: amikor elveszítettem a babámat a 13. héten. Akkor a műtét előtt megsimogatta a kezem. Egyáltalán nem vettem sértőnek, hanem az együttérzés jelének.

A "becézgetést" pedig betudom annak az atyáskodó attitűdnek, amivel mindig is viszonyult hozzám. Mivel eddig legalább kétszer mentette meg az életem, TŐLE egyáltalán nem esik rosszul a becézgetés.

2017. márc. 9. 11:32
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Ez egyértleműen ütközik az orvosi etikával, de ha nektek ez a jó...
2017. márc. 9. 17:03
 13/16 anonim válasza:
Nem sőt , szerintem nyugtató is , ha csinál valamit , és beszél hozzánk/kommentálja mit tesz , azaz eltereli a figyelmünket. :)
2017. márc. 10. 14:04
 14/16 anonim válasza:
Igen mivel férfi vagyok.
2017. márc. 10. 16:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Nemrég ment nyugdíjba az orvosom, egy idős férfi volt. Mindenkire volt egy külön beceneve. :)

Nem nagyon akart nyugdíjba menni, de a felesége nagyon erősködött. Az a pár valami fenomenális. :DDD

Itt laknak a környéken, így részei a mindennapi életünknek. :)

Volt, hogy jön be a rendelőbe, megáll a váróban, és megszólal: "Úúúú, hallják, beteg a feleségem. És még a hölgyek mondják nekünk, hogy férfinátha." :DDDDD

Mihelyt kiérünk a rendelőből, tegeződésbe visszaváltunk. :D

Sajnálom, hogy elment nyugdíjba. Ő volt az, aki mellett én nőttem fel, a gyerekemet először hozzá vittem, mikor beteg volt. Ő volt az, akit az ember nyugodt szívvel hívott fel az éjszaka közepén, ha baj volt a gyerekkel. Volt, hogy hálóingben jött át, nem is egyszer, mert nagyon beteges típus vagyok.

És egyszer sem fogadott el hálapénzt, mert azt mondja, hogy az orvosnak az a dolga, hogy köszönöm nélkül segítsen. Az időseket, újszöletteket munka után rendszeresen végigjárta a faluban, hogy megnézze, minden rendben van-e. Emlékszem, egyszer kisebb voltam, kint játszottam és elestem. Ők mentek kocsival és megláttak. Aztán beparancsoltak a kocsiba, elvittek hozzájuk; bekötözött a doktor úr, a felesége meg hozott nekem kaját, nehogy legyengüljek. :DDD

Meg emlékszem, középiskolában ugye biológiában a genetikát nem bírtam megérteni az istennek sem, és hozzá mentem biosz korrepetálásra. :D

Ugye ő csinálta a vizsgálatot 16 évesen. :DDD

És ugye a nemi szerveket is megvizsgálta. Mikor látta, hogy én mindjárt szívrohamot kapok, ilyet szólt nekem: "Míg kisbaba volt, láttam én magának kismilliószor. Nyugodjon csak meg." :DDDD

Szóval szerintem ez emberfüggő. Őt nagyon szeretjük. Ha az új orvos megpróbálná, szólnék neki.

2017. márc. 11. 22:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Az orvosetikás amerikai magyartól kérdezném -bár ahogy látom, őszinte választ nem várhatunk-, hogy hogyan hívja be az orvos a váróból? Csak, hogy gondolkodjon el.

MRS. Akárki?

Na, ugye. És ő visszategezi-e, mondja az orvosnak, hogy mondjuk "Kevin" vagy "Amanda". Esetleg, hogy "Hussein" vagy "Bin"?

Én örülnék a kedvességnek. Néha fehér orvosoktól meg is kapom. Bár inkább nem járok orvoshoz.

2017. márc. 12. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!