Miért van ez velem? :D Eddig nem nagyon volt ez.
Egy tini lány vagyok. És imádom a babákat:) Van barátom, akivel lehet ilyesmiről beszélni. Persze, mielőtt megvetnétek, nem éltem szexuális életet, és nem is fogok még egy jó ideig. DE! Ha felhozódik a téma, baráti körben, hogy "Nah hogy fogod hívni a gyereked?" Nekem egyből az jut az eszembe, hogy de jó lenne ha lenne egy csöppségem, akit én láthatnék el jó tanácsokkal, akinek én lennék az Anyukája :S Mert nekem az anyukám az inkább a legjobb barátnőm... Szóval a kérdésem...
Miért van az velem, hogy ennyire babázhatnékom van?:)
De hát végülis még egy nagy gyerek vagyok.. :)
Ne aggódj,nagyon sok lány át megy ezen :)
12-16 éves korig a legjobban/legjellemzőbb ez.
Az a lényeg,hogy tudod,hogy még nem lehet gyereked
Menj ismerösökhöz babázni,esetleg otthon vegyél elő egy régi babát és akor játsz vele.
Nem égő,nem gáz,nemis kell tudnia senkinek.Így egy kicsit kiéled (úgymond) magad.
Ha nagyobb lesz,akkor esetleg játszhattok(mondjuk 4-5 hónapos)..1-3 hónapossal még nagyon óvatosan kell bánni,de gondolom tudod te is ezt.Mondjuk attól azért nyugottan odaadhatnák neked-mondjuk pólyába.Ha meg nagyobb,akkor meg pláne:)
Amúgy velem is ez van,nekem 1 unokahugom meg 2 unokaöcsém van,és imádok velük lenni,játszani.:)
És nekem ez a korszak 12 éves koromban kezdődött inkább.
Nekem unokaöcsémet 2 hónaposan adták először a kezembe,de csak pólyával:D szerencsére,mert így legalább nem lett baja.
ÉN IS EZT ÉRZEM,AMIT TE!Nyugottan babázz,ha ahhoz van kedved.:)
Utolsó
Unokahúgom az mindjárt 9 hónapos lesz, szóval már lassan elindul a kis csöpp :) De az anyja nagyon flúgos.. Így a kicsi ha itt van alig adja oda bárkinek..:( Szóval nagyon rossz, hogy alig tudok vele babázni :(
De jó érzés, hogy nem vagyok egyedül, a babázhatnékommal:)
Köszönöm válaszaitokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!