Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lécci segytsetek mit tegyek?

Lécci segytsetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ebben az évben új voltam a suliban . Két csajnak az ex-e rám hajt de én nem csináltam a pasikkal semmit de mégis a csajok mérgesek rám. és mai napig egyfolytában piszkálnak. Eddig le szartam őket de ők nem hagyák abba. Mit tegyek? Szoljak be nekik egyet?
2010. máj. 6. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

szerintem továbbra is szard le őket.

ez az önérzetüket baszkurálja.

hiába teszel bármit, akkor is te leszel az antisztár, mert jobban nézel ki náluk, vagy valamiben jobb vagy.

nehogy már még te hódolj nekik. frászt.

ha meg elég csípős a nyelved, akkor szólj be nekik. de jó keményen és jó sok ember hallatára szégyenítsd meg őket.

2010. máj. 6. 20:08
 2/6 A kérdező kommentje:
ez az! köszönöm!
2010. máj. 6. 20:35
 3/6 A kérdező kommentje:
de az a baj ,hogy két nagyobb darab csajról van szó.. és verekednek stb. :S mivan ha bevernek?
2010. máj. 6. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

Figyelj, szerintem ha keménykednek, kelj ki magadból, és ösztönözd a barátaid, hogy megvédjenek téged. Beszélj a barátaidnak erről a problémáról.

De ne essék félreértés, ne rohanj azonnal hozzájuk, hogy jaj segítsenek, de nem árt tudatni velük. A lányokkal szemben pedig mutass keménységet, mutasd meg, hogy nem éri meg veled szórakozni. Kelj ki magadból, légy kemény, amennyire csak tudsz, a fiúk is buknak a harcias és magabiztos lányokra ;)

Szerintem.. :)

F/16

2010. máj. 6. 21:26
 5/6 anonim válasza:
hol lax megverem őket? hány éves vagy?
2010. máj. 7. 19:50
 6/6 A kérdező kommentje:
uuu köszönöm ezeket a kó kommenteket.. nagyon sokat segítettek! és nem kell megverni őket köszönöm majd egy kicsit keménykedni fogok! :)
2010. máj. 7. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!